FOTO by Benetton

Moda

Ljetna atrakcija u znaku Benetton “Minnie” kupaćeg kostima!

Antonija Andabak 28. ožujka 2021.

Benetton otvorio sezonu Minnie kupaćih kostima!

Da, upravo je talijanski modni brend preduhitrio mnoge, nama bliske high street brendove i lansirao Minnie Mouse jednodijelni kupaći kostim koji je momentalno pobrao sve modne ovacije, unatoč tome što ljeto nije niti na vidiku!

Kao što znamo, modne kuće već su mjesecima ranije pripremile ljetnu kolekciju kojom će buditi interes fashion ljubitelja koji ionako budno čekaju gotovo svaku lansiranu kolekciju. Onima dobro upućenima, zasigurno nije promaknula Minnie Mouse kolekcija kupaćih kostima s potpisom Benettona koji će biti u centru pozornosti ljetnih partyja i sunčanja na plaži.

Benetton Minnie kupaći kostim, 379,00 kn

Hvatanje brončane boje tena bit će kud i kamo zanimljivije uz ovaj veseli kupaći kostim u prepoznatljivim Benetton bojama kojom dominira crvena nijansa. Tu je neizostavni, upečatljivi print Minnie u plavo-bijeloj nijansi koji se nalazi preko cijele lijeve strane kupaćeg kostima, dok desnu stranu ukrašava zeleni dio koji izgleda gotovo kao traka, a na kojoj se ističe ime brenda.

Benetton Minnie kupaći kostim, 379,00 kn

Klasičan dizajn jednostavnog jednodijelnog kupaćeg kostima ističe i duboki izrez na leđima koji daje pomalo izazovnu notu, no kupaći je toliko razigran da je teško zamisliti ga u nešto izazovnijem konceptu od onog koji postiže dubokim izrezom na leđima. Cijena ovog kupaćeg kostima iznosi 379,00 kuna i definitivno ga lako možemo zamisliti uz vruće traper hlačice dok ispijate omiljeni koktel.

Za one kojima je crvena boja preintenzivan izbor, razveselit ćemo Vas onim kupaćima u crnoj boji s Minnie siluetom u zlatnoj nijansi koju možete škicnuti OVDJE.