Dekor

Ljenjivac ili dinosaur? Uzgojite ovaj šarmantan dekor u svoja četiri zida!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2021.

Uz njih dobivate i chia sjemenke...

Obožavate biljke i općenito se divite zelenilu? Pritom niste baš neki profesionalac u uzgajanju cvijeća i svaki put kada ste pokušali, isto nije polučilo uspjehom? To svakako nije razlog da odustanete i nikad više nemate biljku u vlastitom domu.

Vrijeme je da vam predstavimo cool dekor koji će ispuniti sva vaša očekivanja, a za koji se nećete morati previše brinuti. Dovoljno je samo jednom pratiti korake i čarolija počinje…

Uz ove novitete koje smo upravo pronašli ne morate mozgati oko sto pitanja kao što to inače biva. Uz kupnju plantažera, dobivate i chia sjemenke, a sve što vam je još potrebno su voda i dovoljno sunčeve svjetlosti.

Pretvorite svoju komodu u pretpovijesnu džunglu sa zastrašujućim Tiranosaurom! Samo ga pokrijte sa sjemenkama, dodajte vodu i sunčevu svjetlost i promatrajte kako raste.

Ako vam je dinosaur prestrašan, ova druga vrsta životinje je kao stvorena da vam uljepša interijer. Uzgojite vlastitu pahuljastu lijenost na prozorskoj dasci i divite se njegovom ležernom izdanju. Ljenjivci ne samo da izgledaju preslatko, već će vas svaki put kada ih pogledate, odmah opustiti.

Također, uveseljavat će i vaše goste jer zaista izgledaju kao da im je sve ravno, te i nas potiču da se ne nerviramo oko sitnica, već jednostavno uživamo u životu.

Nikad jednostavniji uzgoj biljka po cijeni od £15.99. Pronašli smo ih putem web trgovine Gift Republic čiji se asortiman bazira na kreativnim i maštovitim stvarčicama. Ljenjivca možete naručiti OVDJE, a biljku u obliku dinosaura putem LINKA.