FOTO by Amazon

Dom

Ljenjivac deka za sve ljenjivce koji ne vole hladnoću

admin 27. listopada 2023.

Stvorena za ogrnuti se i ne raditi ništa...

Iako nas temperature još uvijek miluju, ulaskom u prosinac one će drastično pasti i čekaju nas mračni i hladni dani. Ako već nismo programirani da kao medvjedi prespavamo zimu kroz zimski san, onda se možemo prilagoditi ponašanju ljenjivca koji očito zna što radi.

Ljenjivac ne voli zimu, ne voli raditi, ne voli se previše kretati, ali voli ležati i odmarati se od ležanja. Upravo nam takva osobina treba kada dođe zima jer nema ničeg ljepšeg u toplini svog doma nego uživati uz omiljen napitak i seriju te – ljenčariti!

Topla ljenjivac deka
Foto: Amazon

Kako biste se potpuno uživjeli u ulogu ove malene, mudre i plemenite životinje pronašli smo ljenjivac deku s kapuljačom koja će vas za vrijeme vašeg ljenčarenja ugodno grijati.

Foto: Amazon

Umotajte u o ovu super plišanu pahuljastu dekicu, navucite kapuljaču preko glave i uživajte, a što je najbolje toliko je praktična, čini vam ruke slobodne i vi bez problema možete posegnuti s čašom crvenog vina.

Foto: Amazon

Zima dolazi i nema razloga da se smrzavate, i ako vam ikad kažu da će vas rad zagrijati vi ga slobodno demantirajte ovom preslatkom ljenjivac dekom.

Topla ljenjivac deka
Foto: Amazon

Pronašli smo ju unutar Amazona po cijeni od 30$, a na raspolaganju imate i još nekoliko modela