FOTO by women'secret

Moda

Ljenčarenje može početi uz kućne hoodice u Mickey i Minnie ruhu!

Viktoria Mikulić 30. listopada 2023.

Osigurat će nam potpuni hygge u vlastita četiri zida…

Svi bismo se složili s time da je „kod kuće najljepše“. Ne samo zbog toga što je to naš dom, što smo ga uredili po svom guštu i što smo tamo u potpunosti svoji, već i zbog činjenice da vrijeme koje provodimo u svoja četiri zida jest slobodno vrijeme, a dražeg od toga nema.

Ostati doma sa svojim voljenima tijekom kišnog subotnjeg popodneva najveća je radost na svijetu, a mi smo pronašli nešto što će vam još dodatno boostati raspoloženje. Women’secret lansirao je dvije hoodice koje spadaju pod kućnu odjeću zbog svog fluffy materijala, a koje su ljubav na prvi pogled.

One dolaze u Mickey i Minnie izdanju i stvorene su za ušuškavanje i ljenčarenje. Udoban naslonjač, topli napitak i ove hoodice dobitna su kombinacija za potpunu relaksaciju. Mickey hoodica sive boje posebno nas je osvojila zbog kapuljače koja dolazi s crvenom mašnom, a tu je i matching Mickey hoodica s pomponima u plavoj boji kao najmekši kućni ogrtač.

Ove udobne hoodice osvojit će sve one duše željne udobnosti i praktičnosti! Ako i vi želite boravak u svom domu tijekom jeseni i zime provesti u najcozy izdanju, Mickey Mouse kućni ogrtač možete pronaći po cijeni od 27,99 €, dok vas Minnie Mouse primjerak očekuje po cijeni od 25,99 €.