FOTO by Oysho

Obuća

Listopad je idealno vrijeme za kupnju toplih papuča! Izdvojili smo fluffy modele!

Viktoria Mikulić 09. listopada 2023.

Oysho kućne papuče mame nas na shopping…

Ovih dana još uvijek nosimo japanke i natikače u kućnom izdanju, no nakon što smo vidjeli da će vremenska prognoza pasti za otprilike 10 stupnjeva kroz tjedan dana, počeli smo razmišljati o cozy stvarčicama koje će nas utopliti i u kojima ćemo se osjećati ugodno.

Koliko god to teško prihvatili, vrijeme je da otvorenoj obući kažemo zbogom i pospremimo je negdje na dno ormara do idućeg proljeća.

Ako još niste spremni upaliti grijanje, to ne znači da se ne možete ugrijati s nekim drugim stvarčicama poput ogrtača, toplih čarapica, pletenih kardigana i papuča.

U potrazi za udobnim i kvalitetnim papučama u kojima će nam stopala uvijek biti ugrijana, pronašli smo 5 modela u Oyshu koji je poznat po svojim comfy novitetima. Iako su se u posljednje vrijeme najviše priklonili sportskoj odjeći i obući, papuče su i dalje dio njihovog asortimana, a mi smo izdvojili one najslađe.

Neki od primjeraka veoma nalikuju UGG modelima, i iako dolaze s umjetnim krznom, svejedno će vas ugrijati, a da pritom ne morate izdvojiti pozamašnu količinu novaca. Od basic modela do fluffy papuča u nastavku pogledajte galeriju zajedno s cijenama:

Nadamo se da će vam ove papuče biti najdraži kućni prijatelj u nadolazećim mjesecima.