FOTO by Sinsay

Moda

Lisa Simpson pojavila se na crnim i bijelim starkama od 119,90 kuna!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2021.

Ova dva preslatka modela pronašli smo u Sinsayu...

Za predstojeće dane sve što nam treba je lagana i opuštena odjeća koja nas neće opterećivati, dok ispijamo kavice s najdražim prijateljicama. Govorimo o garderobi koju ćemo nositi nakon posla i svih onih obveza i izazova koje nas u danu očekuju. Nakon što završi radno vrijeme, drage volje ćemo se preodjenuti u što prozračniju odjeću i konačno zatvoreni prostor zamijeniti onim vanjskim.

Kamo god se uputili, predlažemo da odete pješke ili s biciklom kako biste udahnuli malo svježeg zraka prije dolaska na određenu lokaciju. Tako ne samo da ćete se osjećati svježije i poletnije, već ćete učiniti i nešto dobro za sebe.

Da nas na tome putu ništa ne može smesti, dokaz su nove Sinsay tenisice nalik starkama. Platnene i lagane, stvorene su za casual look, po mogućnosti običan T-shirt i traperice, kao i baloner, traper ili kožnu jaknu.

Lansirana su dva modela u crnoj i bijeloj boji, a osim spomenutih nijansi krasi ih i simpatična Lisa Simpson. Iako je riječ o vrlo nadarenoj djevojci, u školi nažalost ne može steći popularnost i mnogi je smatraju neprivlačnom.

No na ovim stylish tenisicama situacija se definitivno mijenja i Lisa postaje glavna atrakcija, ne samo na školskom terenu već na svim mjestima gdje se pojavi.

Naša preporuka za sunčane proljetne dane su bijele tenisice, no i crne će se uklopiti uz mnoštvo odjevnih predmeta.

Ako je važ stil odijevanja poprilično ležeran i starke su dio vaše svakodnevice, a obožavatelj ste kultne američke animirane serije Simpsoni, onda ne propustite nabaviti jedan od modela putem službene Sinsay stranice.