Linija bioclinic by BAT!

Viktoria Šafranić 26. travnja 2017.

Ako ste jedni od onih koji zaista pridaju važnost svom zdravlju, onda ste sigurno isprobali jedan od učinkovitih tretmana!

Bioclinic linija – Bioclinic uspješno posluje više od 50 godina, a aparatima visokih tehničkih dostignuća i prirodnim preparatima bave se zavidnih 30 godina. Vjeruju da jedino ono što je prirodno i prilagođeno našem organizmu, može nas liječiti i sačuvati od bolesti. Dugogodišnje iskustvo pokazalo je da u tome uistinu i uspijevaju.

Aparati su najnovije tehnologije i osim što detektiraju bolesti i stanje organizma, uspješno djeluju na niz bolesti s kojima i službena medicina ima problema, te uz potpuno siguran i bezbolan tretman pomažu organizmu uspostaviti pravilnu i zdravu funkciju.

Bioclinic linija

U svojoj ponudi imaju sljedeće tretmane i preparate:

AKUPUNKTURA

Svjetski priznata metoda na prirodan način suzbija sve boljke organizma i popravlja već oboljela mjesta bez uporabe kemijskih i farmaceutskih lijekova koji ostavljaju trag u organizmu.

LASERSKA AKUPUNKTURA

Dokazano s dužim efektom od iglica mogu se uspješno tretirati razne bolesti i ovisnosti. Tretmani su potpuno bezopasni i neinvazivni jer se koriste laseri niskog intenziteta.

DIACOM DIJAGNOSTIKA

Za dijagnostiku tijela odabrani su aparati najnovije tehnologije, a sam postupak je brz, bezbolan i neinvazivan. Koncepcija aparata se savršeno podudara s njihovim težnjama uporabe ekoloških i neškodljivih pretraga za ljudsko tijelo. U Bioclinicu smatraju da što ćemo više biti skloni okrenuti se prirodi i preparatima u kojima nema kemije, sukladno tome bit ćemo zdraviji i otporniji. Skenira se cijelo tijelo i svi organi ili samo pojedini organi. Aparat otkriva sve moguće bakterije, viruse i patogene, lokalizira izvor vaših problema, radi test intolerancije na hranu i alergiju, detektira bolest u samom začetku i daje sliku zdravstvenog stanja organizma.

PLAZMATRONIC

Jedinstveni uređaj koji je osmislio Tesla, a koji efikasno uništava bakterije, viruse i patogene. Ujedno djeluje na imunološki sustav, jača organizam i djelotvoran je i za teške bolesti, kao kronova bolest, multipla skleroza, psorijaza, candida, helicobakter i druge teško izlječive bolesti.

Bioclinic linija

HIPERTERMIČKA KOMORA – PARNA OZON SAUNA

Jedna od najdjelotvornijih metoda liječenja dokazana brojnim istraživanjima svjetskih medicinskih instituta i potvrđena kao efikasna u liječenju težih bolesti i popravljanju krvne slike kao i čišćenje tijela od toksina. Djeluje protiv širenja metastaza i čisti limfni sustav i pomaže pravilnom funkcioniranju stanica.

Bioclinic linija

NANO KUPKA

Mnogi hoteli i SPA centri u svijetu uvrstili su u ponudu nano kupku koja relaksira i učinkovito djeluje na epiderm kože, uklanja prištiće, bubuljice i akne te čisti kožu i čini je mekom i svilenkastom. Koža postaje glatka i smanjuje bore.

Bioclinic efikasno pomaže u svakom zdravstvenom problemu upravo zbog odabira najnovijih dostignuća u tretiranju raznih bolesti. Svi tretmani identični su onima poznatih svjetskih klinika koje prema statistici imaju najveći broj ozdravljenja. Klinika Mayo također preporučuje hipertermičku komoru koja obuhvaća efikasno liječenje raznih bolesti.

Zdravlja imamo onoliko koliko i ulažemo u njega! Bioclinic linija.

 

Detaljnije infomacije potražite na: www.bioclinic.hr