FOTO by Allure Bridals

Moda

Linija bajkovitih vjenčanica inspiriranih Disneyjem zbog kojih ćete se osjećati poput prave princeze

Krešimir Šustić 19. lipnja 2020.

Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Pepeljuga, Pocahontas...

Mnoge mladenke sanjaju da na dan svog vjenčanja izgledaju baš poput pravih princeza o kojima smo slušali kada smo bili djeca.

Znamo da je to poseban dan u kojem su sve oči uprte u glavnu aktericu romantične, ljubavne priče, te zauvijek ostaje u sjećanju kao prava bajka koju živimo u stvarnom životu.

Pepeljuga

Allure Bridals i Disney taj san ostvaruju s dvije kolekcije vjenčanica koje su inspirirale poznate superjunakinje djetinjstva, Disney princeze.

Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Pepeljuga, Pocahontas, Tiana, Rapunzel i Snjeguljica nose imena haljina u kolekciji Disney Fairy Tale Weddings i odražavaju njihove priče, kao i njihov jedinstven i prepoznatljiv stil.

Snjeguljica

Na primjer, haljina dizajnirana nadahnućem na Ariel uklapa se u stil sirena, te ima ljupki dekolte koji oponaša oblik gornjeg dijela školjke najpoznatije morske ljepotice na svijetu.

Postoji čak i plava haljina inspirirana Pepeljugom za mladenke koje žele drugačiju boju, a izrađena je s 4.600 kristala i više od 44.000 perlenih elemenata koji su magično razbacani po njoj.

Mala sirena

Ne znamo za vas, ali mi se bacamo u maštanje o veličanstvenom hodu prema oltaru i prvom plesu u ovim glam kreacijama.

Tiana

Cjelokupnu kolekciju i svog favorita za veliki dan možete pronaći na LINKU, te zablistati u čarobnom izdanju o kojemu ste maštali gledajući svoje omiljenje superjunakinje.

Pepeljuga
Snjeguljica
Mala sirena
Pocahontas
Jasmine
Trnoružica