FOTO by Netflix

Film

Lindsay Lohan vraća se na male ekrane…

admin 31. kolovoza 2022.

U kombinaciji s Chord Overstreetom dolazi nam "Falling for Christmas"

Iako svi zamjeraju Netflixu kako nema dobre horor filmove, možemo se složiti da je s blagdanskim filmovima sasvim drugačija priča. Svake godine iznenade nas s nekim odličnim naslovom, a “The Christmas Chronicles“, “A Christmas Prince” i “Klaus” samo su neki od njih.

Još u svibnju 2021. godine Netflix je najavio da će se, nakon godina izbivanja, Lindsay Lohan pojaviti kao glavna glumica u božićnom filmu “Falling for Christmas” i nakon godinu i pol uskoro nam dolazi jedna blagdanska poslastica.

Falling for Christmas s Lindsay Lohan
Falling for Christmas s Lindsay Lohan

Iako još nema puno informacija poznat je kratki sinopsis, uloge i datum početka prikazivanja

Glumačku postavu predvodit će Lindsay Lohan čija će nam pojava izazvati nostalgiju predivnih filmova poput “The Parent Trap” i “Mean Girls“. U filmu će glumiti i Chord Overstreet koji je poznat po ulozi Sama Evansa u seriji Glee. Od ostalih uloga tu su još George Young, Jack Wagner, Sean Dillingham i Olivia Perez.

Falling for Christmas s Lindsay Lohan

Kratki sinopsis za seriju kaže: “U predblagdansko vrijeme, mlada i tek zaručena bogata nasljednica doživi nesreću na skijanju. Nakon što joj je dijagnosticirana amnezija, nađe se pod skrbi zgodnog vlasnika kolibe i njegove kćeri.”

Falling for Christmas s Lindsay Lohan

Film kreće s prikazivanjem na Netflixu, 10.11. 2022. godine.