FOTO by Instagram @lindsaylohan

Film

Lindsay Lohan se vraća na velike ekrane u novom Netflixovom filmu!

admin 25. svibnja 2021.

Službeno se vraća na tron i glumit će u božićnoj komediji...

Lindsay Lohan, koja se u posljednjih nekoliko godina uglavnom odrekla glume, uskoro će igrati glavnu ulogu u Netflixovoj blagdanskoj romantičnoj komediji.

‘Streamer’ je stvorio snažan posao s božićnim filmovima poput “Jingle Jangle”, “Christmas Christmas”, “The Christmas Chronicles” i “The Princess Switch” (inspiriran “Zamkom za roditelje”), koji su postali trenutni blagdanski klasici, stoga ne sumnjamo u uspješnost ovog budućeg naslova…

Netflix je sretnu vijest objavio na Twitteru, napisavši: “Lindsay Lohan glumit će u novoj romantičnoj komediji. Radnja filma govori o nedavno zaručenoj i razmaženoj nasljednici hotela koja se nakon potpune amnezije izazvane nesrećom na skijanju, našla u brizi za lijepog vlasnika kućice i njegove ‘preoprezne’ kćeri.

Još nema riječi o tome kada će ovo remek-djelo biti premijerno prikazano, no riječ je o božićnoj komediji stoga ne sumnjamo d će ista premijerno izaći negdje pred praznike, što znači studeni-prosinac.

Lindsay je govorila o svojoj glumačkoj karijeri na CNN-ovom novogodišnjem dočeku 2019. godine (pre-pandemijska vremena) i rekla voditeljima Andersonu Cooperu i Andyju Cohenu da se želi “vratiti u Ameriku i ponovno početi snimati”, te “vratiti život za koji je toliko naporno radila i to sve skupa podijeliti s obitelji i obožavateljima.”

U narednim mjesecima sve nas koji toliko volimo njezine filmove, čeka maraton svih dosadašnjih naslova kao što su ‘Zamka za roditelje’, ‘Opasne djevojke’, ‘Šašavi petak’ i slično. P.S. Jedva čekamo ponovno je vidjeti kako radi ono što najbolje radi…