FOTO by Limitless Design

Handmade

Limitless Design – 3D dekoracije za svaku prigodu!

Viktoria Mikulić 30. srpnja 2021.

Od dekora poput cake toppera, teglica za cvijeće, dizajnerskih vaza, didaktičkih pomagala, ovaj domaći brend ima sve što vam srce poželi…

Svatko u životu ima nekoliko važnih prigoda za koje se vrijedi posebno potruditi. Bez obzira bilo to vjenčanje, rođenje djeteta, jubilarni rođendan, godišnjica, želimo da na taj dan sve ispadne savršeno.

Mi pripadnice nježnijeg spola imamo istančano oko za detalje i ništa nam ne može promaknuti. Perfekcionisti smo i trudimo se da sve bude kao iz bajke. Za te važne životne događaje ipak želimo nešto drugačije, upečatljivo, dekor o kojem će se pričati, onaj koji naši uzvanici još dugo neće zaboraviti. Dopustite da vas upoznamo s ovim kreativnim domaćim brendom…

Limitless Design hrvatska je proizvodnja koja se prvenstveno bavi 3D crtanjem, 3D printanjem, dronovima i robotikom. Navedena stručna znanja upotrebljavaju u proizvodnji, ali i prenose putem radionica i tečajeva (Limitless STEAM Lab za učenike, 3D Pen Creativa za sve uzraste, tečajevi za industrijske korisnike i nastavnike).

Aditivne tehnologije u koje spada i 3D printanje istovremeno omogućavaju matematičku preciznost i kreativnu slobodu te u suradnji s klijentima, svakodnevno potvrđuju riječi Pabla Picassa: „Sve što možeš zamisliti je stvarno.“

Stoga ne čudi zadovoljstvo njihovih kupaca koje im je najveći vjetar u leđa jer zaista, što god oni naumili, ovaj stručan tim to će i realizirati.

S radnih površina njihovih printera svakodnevno silaze maštovita didaktička pomagala za učenike kao što su roboti, auti i brodovi na balonski pogon, spirografi i slično.

Također, unutar njihovog asortimana nalaze se dizajnerske vaze, teglice za cvijeće, dekorativne police svih oblika, rezači za kekse s pečatom (tzv. cookie cutteri), držači za tablete i mobitele te razne vješalice i nakit.

Ipak, trenutno su se kao najveći hit pokazali cake topperi iz njihove maštovite linije TopThat. Svaki je unikatan i personaliziran prema željama kupaca te sa svakim sljedećim nastoje nadmašiti sve prethodne!

Otkrili su nam kako su izrazito ponosni što su njihovi proizvodi izrađeni od ekološki prihvatljivog i biorazgradivog PLA materijala koji se proizvodi na bazi kukuruznog škroba.

Ako i vi želite svoj dom, interijer ili proslavu upriličiti handmade dekoracijama, Limitless Design ispuniti će sva vaša očekivanja.

Također, ako nekome želite pokloniti nešto jedinstveno, posjetite njihovu web stranicu i odaberite svoje favorite. Za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.