Limitirano izdanje Oreo keksa za ljevoruke osobe

Engineer 14. kolovoza 2018.

Ususret danu ljevorukih osoba tvorci Oreo keksa pripremili su zanimljivu kampanju

Pozor svim ljevorukim osobama! Budući da činimo samo 10% stanovništva, neke stvari nam nisu naklonjene i potrebno je prilagoditi se. Škarice, kuhinjski aparati ili stolovi za desnoruke osobe gdje svi mogu normalno nasloniti ruku dok pišu, dok kod nas ljevorukih ona visi sa strane.

Biti ljevoruk ponekad zna biti frustrirajuće, ali Oreo se pobrinuo da se barem na trenutak osjećamo posebno. U čast Međunarodnom danu ljevorukih osoba Oreo će dizajnirati pakiranje omiljenih keksi samo za ljevoruke.

Od jučer, 13. kolovoza sve ljevoruke osobe imaju priliku prijaviti se da budu prvi koji će na svoju adresu primiti limitirano izdanje Orea. Ako se pitate po čemu je to pakiranje posebno stvar je jednostavna. Standardno pakiranje otvaralo se s lijeva na desno, tj. lijevom rukom smo držali pakiranje a desnom ga otvarali.

U ovom slučaju pakiranje se otvara s lijeva na desno, tako da desnom rukom držite pakiranje, a lijevom ga otvarate što vam omogućava da odmah svojom ljevicom zarijete u pakiranje.

Kao prvu destinaciju svoje kampanje odabrali su grad u Americi koji se zove “Town of Left Hand” i najavili da će ljevoruki stanovnici Ljevorukog grada biti prvi koji će imati priliku testirati pakiranje.

 

Podijeli članak