Iće & piće

Limitirani okusi prefinih Hello Kitty sladoleda!

Antonija Andabak 29. lipnja 2017.

Od okusa sladoleda poput kolača od jagode ili pite od jabuke nam samo zazubice rastu, a te iste limitirane okuse je ovih dana lansirala poznata slastičarna Afters Ice Cream u suradnji s Hello Kitty. Mljac!

Kalifornijska slatičarnica After Ice Cream pokrenula je suradnju s  planetarno popularnim japanskim brendom Hello Kitty kako bi kreirali maštovite i razigrane pop-up sladolede. Ovih dana slastičarnice diljem Kalifornije nude dva limitirana okusa: Kolač od jagode koji se sastoji od sladoleda od vanilije  kojem su dodane izblendane jagode i biskvit i Mamina pita od jabuke koju čine kombinacije okusa sladoleda od vanilije, sirup od jabuke, cimet i nadjev s jabukama. Ove okuse možete isprobati u Milky Bun-u ( sladoled u krafni ), wafflu ili u preslatkoj Hello Kitty čašici.

Jedna od kalifornijskih lokacija je dobila i Hello Kitty makeover od “glave do pete”, s animiranim likovima i ružičastim tonovima koji sada prevladavaju u cijeloj slastičarnici. Idealna pozadina za Instagram i Facebook fotografije, zar ne?

Svi posjetitelji poznate slastičarnice moraju biti ažurni u degustiranju limitiranih okusa jer promocija Hello Kitty sladoleda traje od danas, 29. lipnja pa sve do 13. kolovoza. Posjetitelji će također biti u mogućnosti kupiti raznorazne Hello Kitty rekvizite poput majica, blokića i kapa.

Photos by: aftersicecream