Limitirana kolekcija mirisnih svijeća inspirirana Orašarom!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2018.

Glade nam donosi mirisne note koje priželjkujemo pred kraj godine...

Svatko od nas ima neki svoj čaroban svijet u koji tu i tamo poželi ući i odmoriti od svega. Posebno zimi, kada noć ranije pada, sanjarimo o nekoj opuštenoj oazi gdje će nestati sve naše brige i problemi. Iako svatko ponaosob pronalazi svoj cozy kutak na njemu posebnom mjestu, većina nas složila bi se da se on nalazi upravo između vlastita četiri zida. Tamo konačno možemo skinuti sve one teške maske i biti potpuno svoji.

Ako ste i vi jedni od onih koji večeri najradije provode kod kuće, umotani u dekicu na udobnom naslonjaču, uz šalicu toplog čaja i pokoji čajni kolačić, mi smo ovdje da vam tu idilu učinimo još ljepšom. Za potpuni ugođaj, naš savjet je pogledati jednu od bajkovitih Orašar priča popraćenu mirisnim notama koje će zavladati vašom omiljenom prostorijom.

Novo Disneyevo djelo ‘Orašar i četiri kraljevstva’ je inspiracija za limitiranu kolekciju mirisnih svijeća i osvježivača prostora kultnog brenda Glade. Iako možda ne možemo ući u mističan svijet djevojčice Clare, čaroliju možemo osjetiti kroz pregršt noviteta u mirisnim notama koje asociraju na najpoznatiji balet – Orašar.

Predstavljamo vam tri mirisne linije čija imena već dovoljno govore sama za sebe. Upoznajte Sweet Fantasies, Nut Delight i Dancing Flowers te odaberite svog favorita uz kojeg čarolija može početi.

Sweet Fantasies donosi jedinstven mirisni spoj šljive, kupine i ljubičice koji nas odvodi u zemlju slatkog i pobuđuje ono skriveno dijete u nama. U toj šećernoj zemlji koja podsjeća na raj možemo sanjati o najslađim desertima te ih kroz ove božanstvene note i okusiti.

Nut Delight čudesna je kombinacija lješnjaka, javora i pralina. Samo zamislite miris doma prepun različitih aroma začina i kolača dok se na Božićno jutro spuštate niz stube. Impresivno, zar ne?

Šećer na kraju, Dancing Flowers donosi nam mirise jasmina, ljiljana i jabuke koji zajedno čine živopisnu kombinaciju. Uz ove note, umalo je moguće osjetiti glazbu koja ispunjava plesnu dvoranu i umiruje dušu dok graciozne i elegantne balerine plešu u savršenoj harmoniji.

Ako ste i vi ljubitelji Orašara, nadamo se da će vam ove mirisne note barem malo približiti taj čaroban svijet…
#GladeNutcrackerDelight IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani, jednu sretnicu nagradit ćemo dekicom, notesom te bookmarkom s motivom omiljenog Orašara u kojima ćete uživati okruženi misirnim notama svijeća iz nove Glade Nutcracker kolekcije koja vas vraća u djetinjstvo. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica bogatog Orašar&Glade paketa je Maja Pajtak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.