Dom

Limited Edition Twix s bijelom čokoladom stigao i na naše police!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Još bolja od klasične, nova Twix čokoladica rasprodat će se u trenu...

Twix, Snickers, Mars, Bounty i Milky Way neke su od kultnih čokoladica kojima smo vjerni odmalena i kada se na tržištu pojave neki novi brendovi, najčešće smo skeptični jer nam ništa ne može zamijeniti postojeće favorite.

No kada netko od ovih proizvođača slastica na tržište izbaci novo izdanje, defiitivno smo spremni isprobati drugačiji okus koji bi također mogli uvrstiti na listu omiljenih delicija.

https://www.instagram.com/p/CCwI2KuJdgM/

Naravno, ponekad nas razočaraju, no u više slučajeva oduševe i ponekad se pitamo kako im i ranije nije sinula ideja da lansiraju nešto slično.

No sve u svoje vrijeme! Tako smo s nestrpljenjem očekivali novu bijelu Twix čokoladicu o kojoj pisali negdje prije godinu dana, a koja je tada bila dostupna samo u Velikoj Britaniji. Konačno smo je dočekali jer se ova limitirana serija pokazala kao pun pogodak te je sada dostupna unutar naših prodavaonica.

Umjesto originalne mliječne čokolade, nova verzija sastoji se od bijele čokolade punjene karamelom i kolačića, odnosno hrskavog biskvita.

Doživite i vi rapsodiju okusa kušanjem samo jednom griza koji vas neće ostaviti ravnodušnim i naravno, ne zaboravite drugu polovicu čokoladice podijeliti s dragom osobom. Jer Twix dolazi u paru ili nikako!

P.S. Nedavno smo saznali da Twix pločice možete koristiti i kao slamke, a na koji način, saznajte ovdje.

Jednako tako uživajte i u najnovijoj Twix varijanti koju prema izboru možete smazati u trenu ili umočiti u najdraži mliječni napitak. Ako slučajno imate višak vremena i kreativnosti, neka vam ovaj sočan desert posluži kao sastojak za pripremu još ukusnije torte.

Ne znamo jeste li na godišnjem, u radnoj atmosferi ili radite nešto sasvim drugo, no nadamo se da će svim ljubiteljima bijele čokolade ova vijest popraviti raspoloženje.