FOTO by Housebrand.com

Moda

Limited edition House haljine najljepša su jesenska uvertira!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2020.

Pripremite se za novo godišnje doba koje dolazi u znaku košulja-haljina!

Jesen polako kucka na vrata, sudeći po novim kolekcijama diljem trgovina u trgovačkim centrima ili fashion ulicama, te na web shopovima koji prvi omogućuju da zavirite u carstvo onoga što ćemo nositi za mjesec dana!

Iako se nadamo produženom ljetu, nije zgoreg ugrabiti priliku i svoj ormar oplemeniti na najbolji mogući način-krpicama iz nove kolekcije omiljenih nam brendova! Jedan od tih brendova svakako dolazi u obliku osvježenja na modnom tržištu koji se cjenovno približio modnim gigantima poput H&M-a i C&A, što znači da su cjenovno pristupačni, a izgledom osiguravaju moderan i urban look kojeg obožavaju društvene mreže!

Nova kolekcija lagani je prijelaz između ljetnih uzoraka poput onih u cvjetnoj varijanti i krojeva koji će se nositi i dalje, pri nižim temperaturama. Kroj koji prednjači definitivno je košulja-haljina kojeg su mnoge fashionistice ocijenile kao poželjan komad koji savršeno pristaje uz par tenisica ili sandala blok-pete.

Komadi limitirane edicije polako se i bojama prilagodila jesenskom trendu pa tako možete naći haljine zagasito crvene boje ili tamnije tirkizne, a zvijezda ove kolekcije svakako je haljina od sivog trapera. Zahvalne komade u trenu transformirajte u jesenski look niskim bajkerskim gležnjačama dok će kvalitetan kožnjak od brušene kože ili onaj sa zakovicama, vaš styling učiniti karakternim.

Ranije spomenute cijene ćemo istaknuti pa tako House haljine možete pronaći od 169,00 kn do maksimalnih 269,00 kn, što ih čini prihvatljivima za obnavljanje garderobe. Pod obnavljanje garderobe svakako podrazumijevamo kriterij u kojem odjeća ne izlazi tako lako iz mode, a ove haljine svakako to ispunjavaju.

Evo što smo pripremili za vas iz limitirane edicije by House!