FOTO by Instagram @hm / @anusjamarusja / @hm

Moda

Limeta – HIT nijansa zelene za egzotične ljetne lookove

Daria Lovrić 30. lipnja 2022.

Pronašli smo 10 najboljih komada iz H&M kolekcije u popularnoj lime green boji!

Ljeto je period u kojem prevladavaju vesele i jarke boje, zaigrani uzorci i atraktivni krojevi. Limeta – najpopularnija nijansa zelene ovog proljeća, nastavlja svoju dominaciju i u narednim mjesecima.

U hladnijim mjesecima navikli smo na zagasite i maslinaste tonove zelene boje, dok je prošlu sezonu obilježila mint green. Ovog proljeća svoje mjesto na tronu zauzela je lime green nijansa koja osvježava svaku kombinaciju i daje joj dozu egzotičnosti.

Limeta zelena dolazi u raznim verzijama i nijansama te može vući više na žutu ili više na zelenu te biti u jarkim ili nježnijim tonovima. Prednost ove svjetlozelene boje je ta što odlično funkcionira s bijelom, crnom i bež ali i s jarkim vibrantnim bojama koje su ove godine posebno popularne.

Limeta nijansa transformira svaki odjevni komad u statement komad.

Sudeći prema kolekcijama high street brendova ova nijansa zelene će definitivno biti NAJ boja ljeta, a viđat ćemo ju na špici, rivi, plažama ali i u uređenju interijera.

H&M haljina
H&M haljina – 9,99 €

Boju limete možeš isfurati na odlazak na kavu, ali i u večernji provod ovisno o tome koji odjevni komad izabrali. Naš favorit su kupaći kostimi u boji limete jer će istaknuti preplanuli ten i naglasiti brončani sjaj.

H&M kupaći kostim 1
H&M kupaći kostim – 29,99 €

Izdvojili smo nekoliko najboljih komada u lime green nijansi poznatog brenda H&M, a možete ih pogledati niže u galeriji.