FOTO by Pull&Bear

Moda

Limeta, bubble gum ili boja mora – vesele Pull&Bear torbice za užarene ljetne dane!

Viktoria Mikulić 25. srpnja 2022.

Jer kome ne treba još jedna torbica…

Ljeto je na vrhuncu i sve što želimo je odmaknuti se od užurbane svakodnevice, dati petama vjetra i otisnuti se na neku od popularnih morskih destinacija duž Jadranske obale. Čak i ako pritom upadnemo u gužve, ne smeta nam jer znamo da je cilj naše najdraže odredište koje će nam vratiti energiju i dati elana za nove radne pobjede.

pull&bear ljetna torba

Bez obzira što putujemo tek za tjedan dana, već smo lagano počeli pakirati kofer kako nam ništa ne bi promaknulo. Spremili smo nekoliko fancy kupaćih kostima, ručnike za plažu, barem dvoje sunčane naočale, obuću za dnevne i večernje izlaske, odjevne komade – od ležernih do svečanijih outfita, kao i modne dodatke. Ako bez nečega ne možemo na plažu onda je to prostrana torba u koju nam stanu sve potrepštine poput kreme za sunčanje, bočice vode, slušalica, karata, omiljene knjige i slično…

pull&bear ljetna torba

Riječ je o ležernijem accessoriesu jer nam je prvenstveno bitna funkcionalnost, a ne dizajn. Ipak, kada padne mrak, poželimo se srediti i zablistati, neovisno o tome idemo li samo u šetnju rivom, u neki beach bar ili na party do zore.

pull&bear ljetna torba

Za svako od ovih događanja, potrebna nam je chic torbica koja će se uklopiti uz naš look. Budući da ljeto pršti od veselih boja, mi smo odlučili izdvojiti nove Pull&Bear modele koji neće proći nezamijećeno. Ova ljupka torbica dolazi u tri boje, limeta zelenoj, bubble gum nijansi i plavoj koja nas asocira na more.

Bez obzira na boju vašeg outfita, ove je torbice neće zasjeniti već se uklopiti uz svaku nijansu budući da dolaze u mini izdanju. Finalan touch su ručke s čvorovima koje ovom accessoriesu daju dodatnu notu elegancije. Ako su i vas osvojile, pronaći ih možete po cijeni od 129,90 kuna na Pull&Bear stranici.