FOTO by Mango

Moda

Lilac nijansom protiv sivih oblaka uz novu Mango kolekciju!

Viktoria Mikulić 29. listopada 2021.

Kompletić, pulover, vesta i torba - sve je wow!

Ljubičasta je boja koja se često pojavljuje tijekom jesenskih dana, dok je lila nijansa više rezervirana za proljeće i ljeto. Dok je ljubičasta zagasita, lila predstavlja svjetliji ton ljubičaste boje. Drugim riječima, lila je pastelna nijansa koja je nježna stoga se uobičajeno nosi u prvoj polovici godine, jer se s lakoćom stapa s vedrim vremenom i šarenom prirodom.

249,90 kuna

S obzirom da su protekla i ova godina veoma depresivne i zbog svega što smo prošli, odlučili smo ne držati se toliko pravila, barem ne u modnom svijetu već nositi ono u čemu istinski uživamo.

Vrijeme je da pomaknemo granice i odjenemo nešto posve drugačije. Zašto lila ne bi mogla biti dio naše jesenske garderobe i zašto se pastelne boje nose samo u proljeće? Mi se ne želimo strogo držati pravila već imati svoje JA u odijevanju, a čini nam se da Mango dijeli naše mišljenje.

169,90 kuna

U trgovinama ovog poznatog španjolskog high street brenda pojavilo se nekoliko komada odjeće u lila nijansi, kao i jedan modni dodatak, točnije torbica koja će odagnati tmurno vrijeme.

Sako 549,90 kuna / Mini suknja 199,90 kuna

Zaljubili smo se u kompletić pepita uzorka koji se sastoji od sakoa i mini suknje, a kojeg krasi neponovljiva lila boja. Tu je i cozy pulover na kojem je izmiješano nekoliko pastelnih tonova, dok glavnu ulogu igra lila nijansa. U ponudi je i vestica s preslatkom baby doll kragnicom, a šećer na kraju je torba koja nigdje neće proći nezamijećeno.

349,90 kuna

Zaključak je samo jedan: lila je kraljica jesenske sezone i ne razmišljajte predugo trba li ista postati i dijelom vašeg ormara…