FOTO by Notino

Ljepota

Lilac, boja šljive ili patlidžan ljubičasta – opsjednuti smo ovim ruževima!

Mia Vodopija 24. studenoga 2021.

Postoji li što bolje od kremastog atraktivnog ruža?

Čarobno godišnje doba sa svojim lampicama, kućicama, slanim i slatkim delicijama polako stiže u grad. Već smo zabundani u naše udobne džempere te uživamo u toplim čajevima, kavama i vrućim čokoladama.

Iako smo početkom jeseni bile lude za raznim nude, smeđim, crvenim, pa i narančastim nijansama šminke, vrijeme je da se vratimo onim zavodljivo dubokim nijansama.

S obzirom na to da govorimo o zavodljivim nijansama ljubičaste koje vam donosimo sa stranice Notino, bitno je da pravilno ‘pripremimo teren’. Iako volimo dobro izgledati nakon šminkanja, ono što zbilja uništi vaš look su suhe i ispucale usne.

31,60 kn

Ako ste odvojili vrijeme da savršeno nanesete svoj omiljeni ruž, vjerojatno ne želite da se vaše remek-djelo brzo osuši ili da vam ode s usana. Neovisno o tome uživate li u trdelníku ili fritulama na adventskim kućicama, ne želite biti preokupirani postojanošću vaše šminke.

25,90 kn

Ruževi imaju tendenciju smjestiti se na suha mjesta na vašim usnama i tako im zadati još više problema. Pružite usnama dobar, ali nježan piling prije nanošenja ruža, čak i ako vaše usne već izgledaju glatko. Uz malo maslinovog ulja i šećera možete same doma napraviti brzi piling.

38,47 kn

Nakon pilinga, a i tijekom dana bitno je hidratizirati usne Labellom ili Melemom. Mekane, glatke i hidratizirane, vaše usne će odlično izgledati uz svaki ruž.

69,93 kn

Kremasti, postojani, dugotrajni, ovi sjajni i mat ruževi zagarantirani su makeup proizvodi bez kojih nećete moći doći na adventske manifestacije.

41,00 kn

Lilac, boja šljive i patlidžana – ovi ljubičasti ruževi našli su se na našoj listi najboljih boja za usne koje ćete isprobati do kraja 2021. Nadamo se da smo vas inspirirali ovim prekrasnim ljubičastim nijansama kojih se ne možemo zasititi.