FOTO by adidas.com/us

Moda

Lila ili tamno ljubičasta? Adidas kratke suknje na falde zaintrigirat će svakog prolaznika!

Viktoria Šafranić 24. travnja 2020.

Igrate tenis? Onda ste zasigurno puno puta tražili ovakav tip odjeće.

Naravno, kod bavljenja ovim sportom najbitniji je kvalitetan reket koji će moći podnijeti sve udarce koji dolaze od napadača sa suprotne strane, no isto tako veoma je bitna kondicija, sati vježbanja, odnosno iskustvo i talent.

Tenis je jedan od profinjenijih sportova u kojem su pripadnice nježnijeg spola itekako dobrodošle.

Za svoje turnire pomno biraju odjeću kojom će predstavljati naciju, a ista se najčešće sastoji od topića i kratke suknje ili haljine laganog materijala u kojoj satima nesmetano mogu udarati lopticu.

Adidas je sportski brend koji u svoje kolekcije donosi modni izričaj. Savršeno dozira eleganciju u sportske komade i time privlači mase diljem svijeta da što prije nabave nešto od njihovih noviteta.

Suknje koje smo pronašli stvorene su za igranje tenisa i uz njih će svaki zamah zasigurno biti još snažniji, odlučniji, jači. No čak i da se ne bavite ovim sportom, sigurni smo da će vas dvije ljepotice u tamno ljubičastoj i lila boji osvojiti na prvi pogled.

Ova suknja napravljena je od recikliranog poliestera i na rubu se širi u preslatke falde. Gornji dio krase ogromni krugovi šarenih boja kao i sitne točkice.

Možete ih nositi ljeti za sve ležerne aktivnosti i kombinirati uz T-shirt, gornji dio kupaćeg kostima ili običan topić. Izvrsno će pristajati uz tenisice, japanke, natikače, tako da se ne morate previše ograničavati kod osmišljavanja dnevnog looka.

Cijena ovih ljepotica iznosi $40, a za više informacija posjetite službenu stranicu adidasa.