FOTO by Timberland

Moda

Lila ili roze? Timberland čizmice sada snižene za 50%!

Viktoria Šafranić 12. studenoga 2020.

Omiljeni modeli zimske obuće trenutno su na super popustu!

Znate onaj osjećaj kada ugledate neku osobu i jednostavno imate ‘feeling’ da bi to moglo biti ono pravo. Doduše, samo rijetki iskuse tu ljubav na prvi pogled, no da je zasigurno neprocjenjiva, uopće ne sumnjamo.

Tako nešto nam se eventualno jednom u životu može dogoditi, no što se tiče nekih drugih stvarčica poput onih iz modnog svijeta, takva je ljubav već malo češća.

Nas je upravo preplavila, ugledavši ove ljepotice s potpisom brenda Timberland, koje dolaze u nježno rozoj i lila nijansi, a koje jedva čekamo iskombinirati uz pregršt jesenskih i zimskih outfita.

S obzirom na vanjske temperature, već smo ozbiljno počeli razmišljati o nošenju zimske obuće, a jedne od ovih chic gležnjača nalaze se među našim favoritima.

PRIJE 1.299,00 KUNA / SADA 649,50 KUNA

Ne samo da će podići svaki look, već će nas grijati na svakom koraku, posebice robusni model. Timberland kvaliteta prepoznata je u cijelom svijetu i svaki njihov potrošač zna već prilikom kupnje njihovih artikala, da će isti potrajati nekoliko sezona.

Također, ovi modeli u trendu su već dugi niz godina, drugim riječima njihov bezvremenski dizajn i neutralne boje čine ih must-have zimskim čizmicama.

Šećer na kraju, ono što nas je posebno razveselilo je njihova cijena. Oba modela snižena su za 50%, što je zaista velika ušteda kada je riječ o ovom kutnom proizvođaču.

PRIJE 1.699,00 KUNA / SADA 849,50 KUNA

Za loyalty članove, popust je još veći, stoga ih čekirajte putem linka i saznajte je li dostupna i vaša veličina.