Obuća

Lila i krznene – Oysho kućne papuče barem su nam nakratko popravile dan!

Viktoria Šafranić 28. prosinca 2020.

Ove futrane papuče totalno su sasvršenstvo!

I dok smo sinoć još bili iznimno euforični oko blagdana, jutros nas je probudila stvarnost. Baš kao i 22. ožujka, nešto iza 6h ujutro, osjetili smo potres i od šoka se zaledili, a potom i zadrhtali.

No kao i kod svega, naučili smo da uvijek, a posebno u ovakvim situacijama moramo imati na umu tri riječi: “Život ide dalje.” Neke stvari jednostavno ne možemo promijeniti i čim prije to prihvatimo, bit će nam lakše.

Kako bismo vas barem nakratko odmaknuli od današnjeg depresivnog dana, odlučili smo potražiti pregršt modnih sitnica koje svojim izgledom izmamljuju osmijeh na lice.

U mnogim trgovinama sniženja su naveliko krenula, a to je slučaj i u Oyshu, poznatom talijanskom brendu kućne obuće i odjeće. Umjesto asortimanu na popustu, mi smo ipak posebnu pozornost posvetili novitetu, točnije mekanim kućnim papučama.

Iz nekoliko razloga ih već danas želimo imati uz sebe. Neodoljiva lila boja odmah nas je privukla, jer djeluje tako nježno, a u ovim trenucima svima nam je potrebna ta doza empatije.

Također, djeluju veoma toplo zbog krzna koje ih upotpunjuje. Potplat u visini od 2 cm daje im stylish notu, a općenito kompletan dizajn izgleda veoma trendi.

Pokušajte se danas opustiti, gledajući omiljen božićni film ili čitajući najdražu knjigu, jer ova godina samo što nije završila.

Mi ćemo se utješiti ovim medenim papučama, a sigurni smo da ni vi niste ostali ravnodušni kada ste ih ugledali. Za sve koji ih planiraju kupiti, njihova cijena iznosi 259,90 kuna, a pronaći ih možete putem LINKA.