FOTO by Asos

Moda

Lila, bež ili boja slonovače? Asos satenske sandale s mašnom za mladenke i kume!

Viktoria Mikulić 17. veljače 2023.

Kao stvorene za tebe i tvoju BFF...

Ovog proljeća ne samo da prisustvujete nekoj proslavi već igrate glavnu ulogu, ili onu odmah ispod nje? Drugim riječima, spremaju vam se svadbena zvona ili imate poseban čin – kuma ste na vjenčanju sestre ili najbolje prijateljice. Kuma je gotovo jednako bitna kao i mladenka jer je uključena u cjelokupan proces planiranja te je važan dio ceremonije na taj sudbonosni dan.

Kuma i mladenka na neki su način srodne duše i kuma predstavlja jednu od najlojalnijih osoba u njezinom životu. Svojim zadacima prije tog dana kao i na taj dan dokazuje kako joj ništa nije teško učiniti za drugu stranu i spremna je biti uz nju na svim životnim poljima.

Asos satenske sandale s mašnom u lila, bež i sofisticiranoj boji slonovače!

Vjerojatno ste ti i tvoja bestie puno puta nosile jednake matching kombinacije i iako na dan vjenčanja to nije uobičajeno, jer mladenka nosi vjenčanicu koja je najčešće u bijeloj boji, a kuma se odlučuje za svečane odjevne komade u nekoj drugoj nijansi, to ne znači da ne možete imati jednake cipele.

Na Asosu smo pronašli predivne satenske sandale s tankom potpeticom koje su sprijeda vrlo jednostavne, dok ih sa stražnje strane krasi mašna od tila u predimenzioniranom izdanju. Mladenka bi se mogla zaljubiti u bijeli model, dok će kumu zasigurno očarati sandale u lila ili bež tonu.

Ako ste i vi ove godine kuma ili mladenka, a možda i gošća na vjenčanju bliske osobe, ne propustite nazvati svoju BFF i pokazati joj ove stylish sandale čija cijena iznosi €58.99! Sva tri primjerka možete naručiti putem asos.com!