Modni dodaci

Like a Map – brend koji hrvatske gradove čini prepoznatljivima pomoću kreativnih kartografskih prikaza!

Viktoria Mikulić 24. prosinca 2017.

Jedinstveni proizvodi koji vam omogućuju da najljepše uspomene ponesete sa sobom!

Like a Map – Svi znamo da je putovanje jedina stvar na svijetu koju platimo, a koja nas u isto vrijeme čini bogatijima. Proživljena iskustva, upoznavanje različitih kultura i običaja čine neprocjenjiva sjećanja za koja želimo da zauvijek ostanu negdje unutar nas.

Naišli smo na vrlo atraktivan projekt Like a Map iz Zagreba koji će nam pomoći da zadržimo uspomene i povezanost s mjestima koja su nas oduševila koristeći njihove originalno dizajnirane proizvode.

 

Brend je nastao samoinicijativnom stručnom suradnjom zaljubljenika u dizajn i kartografiju. U kreativnoj povezanosti tih profesija, nastaju originalni dizajnersko-suvenirski proizvodi s autorskom kartografskom ilustracijom Zagreba i Hvara na proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Ove unikatne proizvode podjednako rado koriste posjetitelji i stanovnici tih gradova, te na taj način promoviraju glavni hrvatski grad kao i naš poseban otok Hvar. No ovi proizvodi idealan su poklon i za sve nas koji volimo iznova doživjeti naše ulice, trgove i gradove.

U ponudi možete pronaći platnene torbe i notese «Like a Map Zagreb» i «Like a Map Hvar», a odnedavno plakate i jastučnice «Like a Map Zagreb». Svaki od proizvoda dolazi u dvije varijante, crno-bijela i u boji. Zbog postizanja visoke kvalitete sve se proizvodi u Hrvatskoj.

Notes «Like a Map» je uvijek pri ruci kada poželite zapisati lijepe trenutke provedene u gradu, te ih se još godinama prisjetiti.

Torba «Like a Map» poslužit će vam u svakodnevnoj kupnji ili šetnji gradom. Svojom originalnošću, bit će predivan podsjetnik na uspomene s putovanja.

Jastučnica «Like a Map» je poseban proizvod jer je u potpunosti stvorena za odmaranje, a svako putovanje na kojem smo bili za nas predstavlja neprocjenjiv odmor. Uz ovaj poklon, moći ćete u svom domu često sanjariti, maštati i prisjećati se lijepih trenutaka provedenih u gradu.

Like a Map

Plakat «Like a Map» neće samo krasiti vaš prostor, već će vas iznova podsjećati na provedeno iskustvo.

Kreativan tim kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda postojećih i novih kartografskih ilustracija gradova, a mi već sada željno iščekujemo vidjeti novitete koje nam spremaju.

Ove vrlo privlačne proizvode možete pronaći na sljedećim mjestima u Zagrebu: Take me Home, Market Concept Store, Kino Europa Shop i Planetopija.

 

Za više informacija o brendu, posjetite njihovu web stranicu www.likeamap.com ili facebook: facebook.com/LikeaMap, a kontaktirati ih možete i putem službenog e-maila: hello@likeamap.com!

 

#kartografska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Like a Map, darujemo crni notes i torbu s kartografskom ilustracijom Zagreba. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Like a Map notesa i torbe je Natali Filkovic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.