FOTO by Oysho

Moda

Lijepe poput Birkenstock modela, a znatno povoljnije! Mint zelene anatomske natikače s neupitnom udobnošću!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Obaraju s nogu dizajnom i divnom nijansom...

Svakog nas ljeta iznova nešto mami da na godišnji odmor ponesemo 10 pari obuće, od visokih do ravnih sandala, zatim espadrilla, natikača, tenisica, a na kraju najčešće nosimo jedan ili dva para.

Je li nas godina više učinila mudrijima, ne znamo, no mi smo se konačno odlučili opametiti i ovog puta na ljetovanje ponijeti maksimalno troje cipele, duboko u sebi znajući da ćemo nositi eventualno dvoje.

Jedne za plažu u kojima ćemo neometano gaziti po kamenčićima te za popodnevne kave ili duge šetnje i druge za večernja druženja i odlazak u restorane.

Na službenoj stranici talijanskog brenda Oysho naišli smo na model koji bi nam mogao poslužiti u svim situacijama. Riječ je o ravnim natikačama s anatomskim potplatom i zelenim gornjim dijelom od brušene kože. Visina potplata od 2,6 cm čini ih savršenima za kraće i duže destinacije.

Zamišljamo ih uz tunike za plažu, uvijek poželjne bijele haljine, prozračne i lepršave plisirane suknje, kombinezone, ali i uz traperice mrkva kroja. Bez obzira kombinirali li uz zagasite, svijetle ili vibrantne tonove, one će nesumnjivo uvijek blistati.

Osim lijepog izgleda koji podsjeća na Birkenstock model, cjenovno su prihvatljive te koštaju 229,90 kuna.

Nadamo se da će ljeto potrajati kako bismo ih mogli čim duže nositi, a i kada ih pospremite za iduću sezonu, dočekat će vas u jednakom izdanju, jer je kvaliteta ovog brenda oduvijek neupitna.

Pronaći ih možete na službenoj stranici Oysha i nagraditi se istima još danas…