FOTO by PR

Elegant

Lijepa si baš takva kakva jesi! Limitirana CATRICE kolekcija je sve što nam treba!

PR 28. veljače 2023.

Predivna je! Škicnite novitete!

Lijepo je sve što osjećate da je lijepo, jer: Vi ste lijepi u svakom pogledu. Nova CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je sve o ljepoti – ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, punoj radosti i zabave!

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate: Paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu. Budi lijepa. Budi ti.

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI

Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima. Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI

NMPC: 10,50 €

BEAUTIFUL.YOU. CREAM-TO-POWDER RUMENILO

Budite lijepi na svoj način: Cream-To-Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži. Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream-To-Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

NMPC: 5,30 €

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must-have za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima. BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

NMPC: 4,20 €

BEAUTIFUL.YOU. KOPČA ZA KOSU

Svaki dan je dobar dan za kosu – CATRICE Beautiful.You. Kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu. Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure – bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

NMPC: 4,20 €