FOTO by IMDb

Film

Lightyear – pogledajte trailer za animirani film kojeg svi čekamo

admin 28. listopada 2021.

Sjećate se Buzz-a, omiljenog animiranog lika iz djetinjstva?

Ako ste i vi jedna od onih osoba kojoj nedostaje omiljeni lik iz djetinjstva, onda je vrijeme da uživate u traileru za film “Lightyear“. Ako konačno želite vidjeti kako Buzz ide u beskonačnost i dalje onda će vas obradovati vijest da nam iduće godine dolazi i ovaj dugoočekivani animirani film.

Prvi trailer izašao je jučer i ako je suditi prema prvim scenama ovo bi mogao biti jedan od najljepših animiranih filmova uz tehnologiju koja mu to i omogućuje. U samo jedan dan prikazivanja trailer je pregledan skoro milijun puta, a komentari govore da ga gledatelji željno iščekuju.

Ono što dodatno daje čar ovom animiranom filmu je glas Chrisa Evansa, poznatijeg kao “Captain America” i soundtrack kojeg je ukomponirao David Bowie.

Tvorci animiranog filma pozivaju gledatelje da iskuse priču o podrijetlu svemirskog rendžera u znanstveno fantastičnom akcijsko-pustolovnom filmu koji predstavlja “istinitu priču o podrijetlu” lika iz djetinjstva kojeg svi poznajemo i volimo.

Na IMDb-u je razjašnjeno više detalja oko filma: Ovo nije priča o akcijskoj figuri Toy Story (1995.) ili crtanoj seriji Buzz Lightyear iz Star Command-a (2000.), već o podrijetlu astronauta u svemiru koji je inspirirao crtić i igračke.

Animirani film “Lightyear” dolazi u kina 17. lipnja 2022.