FOTO by H&M

Moda

Light smeđe ili žute – čekirajte cijenu novih H&M platformi s mašnom!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2020.

Napravljene od prirodnog maerijala jute, H&M natikače pružaju udobnost na svakom koraku...

Uskrs je iza nas i bez obzira što ga nismo mogli provesti u tradicionalnom duhu kao proteklih godina, mnogi su ipak uspjeli biti sa svojim obiteljima, a to i jest ono najvažnije.

Pripreme za najvažniji blagdan totalno su nas zaokupile i barem nakratko skrenule misli od trenutne situacije. Nažalost, vikend je proletio i vrijeme je za povratak u realnost, dosadnu svakodnevicu.

No to ne znači da se ne možemo nečem drugom radovati. Mi nikada ne odustajemo i uvijek tražimo načine za podizanje vašeg i našeg raspoloženja.

Što nam drugo preostaje ovih dana kada su trgovine zatvorene nego surfati Internetom i mislima se transportirati u toplije krajeve, gdje ćemo moći iznositi sve odjevne predmete koje smo upikirali.

Ljetu se još ne nazire početak, ali već sada lagano možemo stavljati nešto sa strane i štedjeti za omiljene ljetne krpice. Na službenoj stranici high street brenda H&M pronašli smo platforme od jute. Ove šarmantne natikače dolaze s mašnicom od antilopa u dvije boje, žutom i light smeđom.

Za vruće ljetne dane dok široko osmijeha koračamo plažom okupanom suncem, biramo one jarko žute nijanse. Za večernje izlaske ćemo odabrati zagasitiju verziju, divan svijetlo smeđi model.

Ako su i vama jednako božanstvene, možete ih pronaći na H&M-u po cijeni od 34,99 €.