Poznati

Lice bez trunke šminke: Maja Šuput snimila kako dolazi do svog prepoznatljivog make-upa!

admin 16. studenoga 2020.

Osim make up videa, Maja je prije četiri dana objavila kratak video trbuščića u 5.mjesecu trudnoće!

Maja Šuput hrvatska je kraljica kiča, šljaštećih haljina i pinky tonova, stoga joj i ne smeta epitet hrvatske Barbie kada i sama obožava uskočiti u uske haljinice s Barbie printom i upravo takvim bojama. Od nedavno je gledamo kao vrckastu voditeljicu TV-showa “Tvoje lice zvuči poznato” gdje se nerijetko pojavljuje u šljokičastim toaletama i u vrtoglavo visokom potpeticama koje nosi u petom mjesecu trudnoće.

Kako u posljednje vrijeme često objavljuje videa, tako je prije četiri dana objavila kratku snimku gdje ispred ogledala pleše u crnom topiću i prozirnim tajicama, a na kojem se jasno vidi trbuščić u petom mjesecu trudnoće. Uz fotografiju pjevačica je napisala: “Ljubav mamina raste.

Maji trudnoća izvrsno stoji, a veselu pjevačicu ništa ne sprječava svoju sreću prenese i na druge pa je tako u suradnji sa svojim vizažistom jednoj sretnici odlučila pokloniti look koji se u posljednje vrijeme najviše traži, a to su nude usnice i smokey eyes.

Tom prilikom snimila je video u kojem je pokazala rezultat prije i poslije šminkanja. Nakon primera, odnosno baze za lice i tekućeg pudera, Maji je vizažist nanio bronzer kako bi izvukao konture i istaknuo jagodice, a zatim je na red stiglo pink rumenilo za svježiji izgled.

U skraćenoj verziji oči su istaknute smokey tehnikom i umjetnim trepavicama, dok je volumen usnica dobiven nude bojama i nešto tamnijim obrubom usnica koji ide malo izvan prirodne linije.

Naravno, konačni look gotovo uvijek je dorađen filterima kako bi se dobio još “ispeglaniji” i atraktivniji look, no u cijeloj priči je bitno da će jedna ljubiteljica upravo ovakvog izgleda dobiti isti na poklon!