Moda

Ležerni izlazak ili poslovni sastanak? Modni odgovor su culotte hlače!

Viktoria Šafranić 17. ožujka 2021.

Zrače jednakom lakoćom baš poput haljina i suknji....

Culotte hlače u trendu su i ove proljetne sezone, a mi odlučujemo kako i uz koje ih odjevne predmete i modne dodatke kombinirati. Riječ je o hlačama sa širokim, kraćim nogavicama i visokim strukom, koje najčešće dolaze s elastičnom trakom.

Za poslovne aktivnosti, držat ćemo se uvriježenog pravila i nositi ih uz elegantne bluze, dok ćemo ih za sve one casual događaje spojiti s običnim pamučnim T-shirtom.

Kada govorimo o poslovnom odijevanju, najčešće se odlučujemo za one čvršće tkanine poput lana, koje dolaze na crtu, dok smo u slobodno vrijeme više raspoloženi za jednostavne materijale poput viskoze.

Culotte hlače izvrsne su za sve one koji teže promjeni i to što su traperice na vrhu naših prioriteta kada govorimo o ležernom odijevanju, ne znači da ih ponekad ne možemo zamijeniti upravo ovim modelom. Isto tako i business svijetu, klasične hlače na crtu upravo su dobile modnu alternativu koja ne samo da će osvježiti vaš svakodnevni outfit, nego će mu dodati onu profinjenu notu.

U Orsayu smo pronašli 10 chic primjeraka koji će uskoro plijeniti pozornost na gradskom asfaltu. Posebno nam se sviđaju one s cvjetnim uzorkom i model koji donosi tropski štih u naše lookove, a tu je i šarmantan batik uzorak u plavo-bijeloj varijanti. Ne možemo ostati ravnodušni ni na poslovne culotte hlače s platnenim remenom i kopčom u struku, koje su dostupne u kaki i boji čokolade.