FOTO by Moemax

Dekor

Ležaljka i ljuljačka na kojima bi cijeli dan mogli ležati i ne raditi ništa

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Za vrt ili terasu uz čašicu omiljenog pića i dobro štivo!

Sezona sunca izvlači nas iz domova i sve aktivnosti koje volimo selimo u vanjski prostor kako bi uživali na svježem zraku hvatajući preplanuli ten.

Glavni akteri naših zbivanja postaju vrtovi, dvorišta i terase, stoga je pravo vrijeme da se bacimo u uređenje naših eksterijera u stilu koji nam najviše odgovara.

Lesnina viseće ležaljke za samo 169,15 kuna

Tako ćemo izležavanje na garniturama i gledanje Netflixa zamijeniti boravkom u prirodi ispod najljepših krošnji i među najljepšim biljkama, a kako bi sve to izgledalo savršeno, potrebno je dati si malo truda i baciti se u dekoriranje naših oaza mira.

Svatko ima svoj stil uređenja i prilagođavanja dekoracija i namještaja, pa tako ovisno o potrebama biramo ono što nam odgovara i čini nas sretnima.

Tražeći nešto za čim će svatko od nas otkinuti i istoga trena poželjeti uživati na otvorenom, završili smo na web shopu Moemax, koji je poznat po raznovrsnoj ponudi namještaja i kućnih potrepština.

Tamo smo pronašli dva artikla koji su idealni za nadolazeće dane, a uz njih će svaka minuta biti ispunjena udobnošću i odmorom, a to nas neizmjerno veseli.

Ljuljačka u neutralnoj sivoj boji, sigurno će postati vaša omiljena meka za opuštanje, a uz cvrkut ptica i lagani povjetarac, poželjet ćete samo ležati i ne raditi ništa.

499,00 kn

Viseća fotelja s mekanom postavom, popularan je proizvod koji nam pruža raj na zemlji, a uz omiljeno piće ili štivo, svaki dan bit će vam mini godišnji odmor u kojem ćete neizmjerno uživati.

Sve što trebate je napraviti samo par koraka kako biste izašli u vaš vanjski prostor i sve ostalo od tog trenutka postaje nebitno.

119,00 kn