FOTO by Firebox

Tech

Leteći dron Djeda Mraza leti i dostavlja sitne poklone

admin 01. prosinca 2021.

Djedica ipak dolazi u grad!

Sigurni smo da ste već počeli sastavljati svoj popis želja za Djeda Božićnjaka i da su vam apetiti veći nego protekle godine. Ipak, bili ste dobri, niste psovali, pomagali ste starijem susjedu i sada je vrijeme da od djedice naplatite svoje uzorno ponašanje.

Čak ste pripremili i recept za savršene kolačiće i čašu mlijeka s niskim postotkom masti, jer djedica je svake godine sve teži i sobovi imaju sve zahtjevniji posao voziti ga u saonicama.

Jedino što još preostaje je pobrinuti se da djedica uistinu “dođe u grad” i da svima podijeli zaslužene poklone. Ako ove godine sobovi odluče da je djedica postao pretežak i da ga više ne mogu voziti u saonicama, čar života u tehnološki naprednom vremenu omogućit će nam da djedica ipak dođe.

Dron djedice u sanjkama i vjernih sobova savršen je gadget za nadolazeće razdoblje jer možete “letjeti” po susjedstvu i širiti dobru volju. Ako ste dovoljno spretni možete susjedu pod prozor donijeti sitni poklon i ostaviti ga zapanjenog.

Dron djedica je uistinu zabavna igračka koje je namijenjena malo starijoj djeci – onoj preko trideset godina koji u duši još nisu odrasli. Ovo je kulminacija neke ozbiljno tajne vilenjačke tehnologije, aeronautičke stručnosti i daška božićne čarolije!

Ovo minijaturno čudo prikazuje Djeda Mraza na vrhu njegovih jarko crvenih saonica koje vuku njegova četiri najbrža sobova, zajedno s velikom vrećom poklona na leđima. Tri snažna mini propelera pobrinut će se da djedica ostane u zraku onoliko koliko vi to želite i koliko vam baterije dopuštaju. 

Ovaj simpatični blagdanski gadget pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 39,99£.