FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina nudi neodoljive uskršnje dekoracije već od 4,50 kuna

Krešimir Šustić 08. travnja 2020.

Vrijeme je da i vaš dom zablista!

Proljeće je na velika vrata stiglo u naš grad i to se naveliko osjeti. Sve je postalo nekako šarenije, sunčanije i iako smo trenutno u karanteni to nas ne zaustavlja da se veselimo sezoni ispred nas.

Svako godišnje doba ima svoje blagodati i blagdane koje obilježavamo, a Uskrs je upravo jedan koji ćemo proslaviti ovog vikenda.

10 odličnih ideja kako dekorirati uskršnji stol

Nije tako razvikan kao Božić i nemamo običaj toliko uređivati dom raznim prigodnim stvarčicama. Ipak, valja unijeti dašak radosti i šarenila malenim detaljčićima koji će nam stvoriti toplinu oko srca. Zečići, pisanice i pastelne nijanse boja osvježit će svaki kutak i donijeti mu proljetnu notu.

Potraga za dekoracijama koje bi bile prigodne, odvela nas je do Lesnina web shopa na kojem smo pronašli asortimane koji su baš sve ono što smo tražili.

Cijene su im i više nego prihvatljive, a izgledaju preslatko i totalno očaravajuće.

Simpatične figurice zečeva i pisanica donose dozu razigranosti, a vjerujte nam na riječ da će svakoga tko uđe u vaš dom ostaviti bez teksta.

Kao favorita bi izdvojili vjenčiće koje možete postaviti na stol za doručak i ručak ili objesiti na ulazna vrata.

Nadamo se da ste dobili inspiraciju za ukrašavanje i da ćete ove godine Uskrs proslaviti bolje nego ikada prije u krugu najmilijih.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na LINKU, a naše odabrane favorite u galeriji.