FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina nadopunila vrtni asortiman pletenom školjkom i ljuljačkom za sve hedoniste!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2021.

Početkom ožujka već se lagano spremamo za proljetnu sezonu koja je nezamisliva bez vrtnog accessoriesa...

Tko bi odolio divnom osjećaju opuštanja na visećoj mreži visećoj vrtnoj fotelji?

Osjećaj plutanja na trenutke nas odvaja od svakodnevice te preplavljuje potpunom opuštenosti i sanjarenjem. Udobne vrtne ljuljačke stvorene su za lagano ljuljanje i odmaranje. Bilo da odaberete drijemanje, čitanje knjige ili samo guštanje u omiljenom osvježavajućem napitku, sigurno ćete biti odlično raspoloženi i uživati.

FOTELJA VISEĆA – 359,20kn

Njihov atraktivni dizajn i udobnost mnogima su dovoljan razlog da ih postave i u svoj dnevni boravak ili spavaću sobu te uživaju u njima čitave godine. Mi smo u Lesnini pronašli jedan novi model u koji će se zaljubiti svi hedonisti.

VRTNA ŠKOLJKA – 6.374,15kn

S druge strane, tu je nezaobilazan lounge namještaj među kojim smo posebno izdvojili novu pletenu školjku. Udobno sjedište, mekani jastuci, stvoreno za odmaranje…

VRTNA ŠKOLJKA – 6.374,15kn

Ono što zvuči kao savršen kutak za opuštanje u dnevnom boravku, opisuje novi trend na otvorenom: lounge namještaj za opuštanje na terasi i u vrtu. Osim modernog dizajna, krasi je izuzetna otpornost na vremenske uvjete i UV zrake.

Ako se i vi tijekom lijenih dana vidite u udobnosti ovih vrtnih favorita, za više informacija posjetite službenu stranicu Lesnine.