FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina je spremna za Uskrs! Must-have zečići najposebniji su blagdanski dekor!

Viktoria Mikulić 23. veljače 2022.

Zečići će ukrasiti svaki dom!

Siječanj i veljača čine se najdužim mjesecima u godini, no mi se uvijek trudimo pronaći nešto što nas veseli, kakvo bi odagnali depresiju i sivilo koje donose prvi mjeseci u godini.

29,99 kuna

Donedavno smo bili angažirani odabirom poklona za našu bolju polovicu, no Valentinovo je iza nas i sada silno tražimo nešto novo za boostanje raspoloženja. Dan žena je odlična motivacija, ali i prvi dan proljeća koji nam stiže za nešto manje od mjesec dana, tako da su to već dva dovoljna razloga da ostanemo dobrog raspoloženja.

44,90 kuna

Nakon toga nam slijedi Uskrs, najvažniji katolički blagdan koji obilježavamo bojanjem pisanica, ali i pripremanjem simboličnih jela i najpoznatije uskršnje pogače – pince. Također, svoj interijer želimo ukrasiti uskršnjim dekoracijama, a najslađi od svih definitivno su zečići.

29,99 kuna

Oni su jedna od glavnih asocijacija na ovaj blagdan i tijekom Uskrsa postaju nezaobilazan dekor u našem domu. Kako bismo vam olakšali potragu za jedinstvenim dekorom, svoje favorite koje smo pronašli unutar nove Lesnina kolekcije, odlučili smo podijeliti sa svima vama:

39,90 kuna

Ovih 5 zečića ne samo da nam je izmamilo osmijeh na licu, već će nas u narednim mjesecima svaki pogled na njih razvedriti.

39,90 kuna

Nadamo se da će se jedan uklopiti i u vaš kućni dekor.