FOTO by Lesnina

Kids

Lesnina dječje posteljine su na sniženju i izgledaju preslatko!

Krešimir Šustić 16. lipnja 2020.

Djeci želimo samo najbolje, ugodne snove i njihove superjunake da ih paze!

Kada odrastemo, shvatimo koliko je djetinjstvo bilo predivno i ponekad nam je žao jer neke stvari nismo iskoristili koliko smo mogli, kao npr. spavanje.

U odrasloj dobi nikako se ne možemo naspavati i priznajemo da nas ponekad uhvati osjećaj ‘pozitivne ljubomore’ prema dječici koja imaju pregršt slobodnog vremena.

199,00 kn

S obzirom na to da je spavanje zdravo i potrebno svakome od nas, trebalo bi posvetiti pažnju i odabiru kvalitetne i prave posteljine u kojoj će naši mališani neometano moći sanjati najljepše snove.

Osim što bi se trebale stilski uklopiti u interijere naših najmlađih, bitno je da se njima sviđaju, stoga predlažemo da oni sami odaberu svog favorita.

Trgovina namještajem i kućanskim potrepštinama, Lesnina, na sniženje je stavila posteljine za djecu, koje izgledaju totalno očaravajuće i baš u njihovom stilu.

199,00 kn

Od ljupkih Disney princeza, nogometnih klubova i ostalih superjunaka koji se bore protiv zla, mi smo odabrali tri modela koji nam dolaze s najpopularnijim mišom i mišicom svih vremena, Mickey i Minnie Mouse.

Slatki snovi u pamučnim posteljinama iz asortimana koje će obožavati, bit će garantirani uz veselu družinu i s radošću će odlaziti u zemlju gdje je sve po njihovom.

199,00 kn

Cjelokupnu ponudu posteljina možete pogledati na LINKU i kupnjom svojim najmlađima omogućiti najslađe snove.