FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina čaše originalnog dizajna za sve ljetne partyje!

Viktoria Mikulić 28. travnja 2023.

Zabava u vrtu, roštiljanje na terasi ili pool party s prijateljicama? Evo dodataka koji su must have…

Pred nama je 01.05. slobodan ponedjeljak što ujedno znači i produženi vikend. Sigurni smo da većina Hrvata ovih dana razmišlja o pripremi prvog proljetnog roštilja koji će zamirisati cijelim susjedstvom.

Nema ništa ljepšeg od laganog vikenda zaokruženog druženjem s najmilijima, znajući da u ponedjeljak ne radimo i da stignemo odmoriti ukoliko zabava potraje dokasno.

€ 12,99

Ako ste ovih dana planirali u kupovinu mesa, pića i sastojaka za fine kolačiće, nemojte zaboraviti na još nekoliko stvarčica. Svaki uzvanik, a i vi sami osjećat ćete se ljepše ako malo dekorirate prostor gdje pripremate party.

Neovisno o tome je li to vaša blagovaona, terasa ili vrt, nekoliko potrepština dovoljno je da sve izgleda još posebnije.

€ 3,89

Šarmantne čaše za omiljena proljetna roštiljanja!

Prvenstveno, ubrusi u nekom proljetnom dizajnu već će dovoljno upotpuniti stol, no nema ništa ljepšeg od svježeg cvijeća poput tulipana ili božura.

Što se tiče čaša, sigurni smo da imate nekoliko različitih setova u vašoj kuhinji, no ako želite osvježiti vaš regal s čašama, škicnite modele iz Lesnine koji dolaze u prekrasnim bojama.

Nas su se posebno dojmile neobične čaše iz kojih možete ispijati sok, gin, vino, a koje dolaze u ružičastoj, tirkiznoj i žutoj boji.

Također, još je jedan primjerak osvojio naša srca, a to je čaša za vino s natpisom „Dobar dan, loš dan, ne pitaj“ koji će svakog nasmijati.

€ 12,99

Koje god odabrali, vjerujemo da će biti onaj finalan touch i da će se svidjeti vašim gostima, te naposljetku, da ćete ih moći koristiti u bezbroj prilika. Naručiti ih možete putem LINKA!