FOTO by Reserved / Mango / Mohito / Zara

Moda

Lepršave haljine iz high street ponude koje će obogatiti našu zimsku garderobu

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Modeli u atraktivnim izdanjima, stvoreni da zablistamo prilikom izlaska iz kuće

Svaka nova sezona nam donosi trendove za kojima zaljubljenice u modni svijet izgube glavu, neovisno o tome radi li se o komadima odjeće, obuće ili upečatljivim modnim dodacima.

No, neki odjevni komadi smatraju se bezvremenskim klasicima i uvrštavamo ih u dnevne i večernje outfite sa sigurnošću da smo odabrali nešto nepogrešivo.

Jedan od takvih je i ženstvena i zavodljiva haljina, stvarčica koju svaka pripadnica ljepšeg spola posjeduje u svojoj privatnoj kolekciji u nekoliko različitih boja i dizajna.

Volimo ih jer nam omogućuju da s lakoćom osvježimo svoj izgled te da si skratimo muke prilikom odabira savršenog looka.

High street ponuda nikada nije bila bogatija, stoga smo odlučili prošvrljati web shopovima brendova i izdvojiti primjerke koji će obogatiti našu zimsku garderobu.

Napravljene su od raznih materijala u šarenim bojama i zanosnim uzorcima, obogaćene pufastim rukavima, volanima i šarmantnim mašnama.

Jednako ih dobro možemo kombinirati u casual outitima uz cozy čizmice, robusne gležnjače, i tenisice, kao i uz salonke i visoke čizme za večernja izdanja i ozbiljnije poslovne pothvate.

Galerija koja slijedi u nastavku sadrži 15 fotografija neodoljivih ljepotica uz koje će svaki naš izlazak iz kuće biti chic i popraćen jedinstvenim i upečatljivim stilom.