FOTO by PR

Promo

Lenny Kravitz predstavljen kao novi globalni ambasador mirisa Y

admin 10. kolovoza 2020.

Cool je. Zgodan je. Ikona je YSL-ova stila

Zabavljač magnetične privlačnosti koji je napisao epohalne hitove kao što su Are You Gonna Go My Way, It Ain’t Over Til It’s Over, American Woman, Again, Fly Away

Linija YSL Beauty u rujnu 2020. s oduševljenjem će predstaviti Lennyja Kravitza kao novo globalno lice i glasnogovornika mirisa Y.

Rock-legenda Lenny Kravitz nadahnjujuća je nova ikona mirisa Y

Yves Saint Laurent Beauté predstavio je 2017. novi miris za muškarce koji je prvo slovo naziva Yves Saint Laurent pretvorio u pitanje: Y. Muškarac Yves Saint Laurenta oduvijek je odvažni sanjar, pustolov i stvaratelj koji si uvijek postavlja pitanje: ZAŠTO NE?

Ljubitelj luksuza s dozom odvažnosti. Smion. Cool. Moderan. Vječno mlad. Najvažnije od svega, ne ispušta samoostvarenje iz vida. Lenny Kravitz je utjelovljenje vrijednosti mirisa Y. Spreman je suočiti se sa svakim izazovom. Stremiti boljemu. Ostaviti sve mogućnosti otvorene.

Pjevač, tekstopisac, producent, instrumentalist, glumac, modna ikona, fotograf, dizajner… Kao svestrani stvaratelj koji pomiče granice, Lenny Kravitz idealan je ambasador mirisa Y.

Y. Nova kampanja. Put k samoostvarenju

Lennyjeva nadolazeća i prva kampanja u režiji nagrađivanog filmaša Antona Corbijna (Kontrola, Amerikanac, Najtraženiji čovjek) obogatit će priču mirisa Y i otvoriti novo poglavlje njegove sage.

U novom filmu dočaravaju se uzbudljivost i intima jednog od najkultnijih trenutaka u životu ove rock-zvijezde. Prikazuje se njegovo koračanje iz backstagea prema pozornici, u kojem se odražava cijeli njegov životni put i sve što ga je dovelo do tog trenutka – trenutka konačnog samoostvarenja u obliku energične izvedbe za publiku koja ga obožava. Trenutka u kojem postaje rock-legenda.

Oduvijek volim Yves Saint Laurent. Njegov rad, estetiku, način života, odvažnost. Bio je vrlo eklektičan i crpio je nadahnuće iz mnogo različitih izvora. I prije sam nosio Saint Laurent. Oduvijek ga nosim. U njegov se stil nisam morao uklopiti niti razmišljati o njemu. Godinama je dio mojeg načina života. Stoga je naša suradnja vrlo prirodna.” – Lenny Kravitz

Nova kampanja Y bit će predstavljena cijelom svijetu u rujnu 2020.

O LENNYJU KRAVITZU

Tijekom svoje 20-godišnje glazbene karijere, kao jedan od najistaknutijih rock-glazbenika našeg doba, Lenny Kravitz nadišao je žanr, stil, rasu i klasnu podjelu. Pod utjecajem soul, rock i funk glazbe 60-ih i 70-ih, ovaj spisatelj, producent i višestruki instrumentalist osvojio je četiri uzastopne nagrade Grammy®, kao i rekordan broj nagrada u kategoriji „Najbolja muška vokalna rock izvedba”. Osim što je izdao 11 studijskih albuma koji su se prodali u 40 milijuna primjeraka u cijelom svijetu, ovaj svestrani umjetnik okušao se i u filmskoj industriji odigravši ulogu Cinne u kino-uspješnicama Igre gladi i Igre gladi: Plamen. Kravitz se pojavljuje i u filmovima Precious i Batler koji su primili pohvale kritike. Portfelj svojega kreativnog društva Kravitz Design Inc. obogatio je značajnim pothvatima u rasponu od hotelskih nekretnina, projekata povezanih s kondominijima, privatnih stambenih objekata i luksuznih legendarnih marki kao što su Rolex, Leica i Dom Perignon. Također je i autor knjige Flash s prikazom jedinstvenih fotografija u stilu rocka. Njegov nadolazeći memoar Let Love Rule izlazi 6. listopada 2020. Lenny je nedavno objavio svoj jedanaesti studijski album Raise Vibration. www.lennykravitz.com