FOTO by leiloubyalex.com

Moda

Lei Lou crna haljina s biserima otmjena je i savršena opcija za božićne partije

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Glamurozno, chic i klasično – opsjednute smo!

Prošli Božić nismo proslavili kako spada – korona, lockdown i sivilo posvuda spriječili su nas da se zbilja sredimo i zabavimo. Međutim, ove godine bismo zapravo mogli otići na pravu božićnu ili novogodišnju zabavu.

Ako se spremamo proslaviti blagdansku sezonu s prijateljima u otmjenom mjestu poput nekog finog restorana, tada će se za tu priliku tražiti glamurozne i posebne haljine, cipele s visokom potpeticom, svjetlucave clutch torbe i još mnogo toga.

Ovo je ipak doba godine kada je druženje fantastično i trebamo prigrliti svu radost koju možemo dobiti.

Iako mnoge žene razmišljaju o nečem šarenom ili zlatnom i šljokastom, mi smo mišljenja da je najljepša i nezaboravna ona haljina koja je jednostavna. Koliko god se dizajneri i dizajnerice trudili „izmisliti toplu vodu“, ništa ne može parirati crnoj haljini.

Upravo zato pronašle smo najotmjeniju haljinu ove godine na stranicama brenda Lei Lou, čija je vlasnica Aleksandra Dojčinović.

Crna haljina od vune i elastana, dugačka je do poda, što znači da će vas svi zamijetiti u ovoj uskoj maxi ljepotici. Haljina ima biserne detalje oko dekoltea, kao i prorez koji se od koljena zavodljivo spušta prema stopalima.

Uz ovu posebnu haljinu preporučujemo da nosite visoke sandale, decentan nakit, kao i malenu clutch torbicu, kako ne biste vašim modnim detaljima previše odvratile pažnju od haljine. Ona je ipak glavna zvijezda večeri.

Crnu svečanu haljinu Martha možete kupiti po cijeni od 3999,00 kuna u Lei Lou poslovnicama ili putem LINKA.