FOTO by Lei Lou by Alex Dojčinović

Moda

Lei Lou by Alex Dojčinović – tres chic kaput u 5 elegantnih boja!

Viktoria Mikulić 23. rujna 2021.

Kaput Maya odiše besprijekornim dizajnom i zavodljivim nijansama...

Naša modna rubrika prvenstveno je popunjena high street brendovima koji su svima lako dostupni, kao što su Zara, Mango, H&M, Mohito i Reserved.

Njihovu odjeću i modne dodatke nosimo svakodnevno, jer su pristupačnih cijena i pružaju nam osjećaj ugode. Ipak, ponekad vrijedi istaknuti domaće zvijezde koje su svojim radom dokazale da itekako mogu parirati svjetskim dizajnerima.

Jedna od naših najpoznatijih modnih dizajnerica i njezin brend Lei Lou by Alex Dojčinović poznati su u cijelome svijetu, a osim u Zagrebu i Splitu, Lei Lou ima i svjetsku adresu, koja se nalazi u Stuttgartu.

Svake sezone nam pripreme stylish kolekcije koje se rasprodaju u trenu. Prepoznatljiv potpis i istančan izgled ovih odjevnih komada, obuće i accessoriesa dovoljan je razlog zašto i svoju garderobu želimo nadopuniti Lei Lou novitetima.

Ovog puta, za oko nam je zapeo mekani kaput u kojem bismo provodili čitave dane tijekom jeseni.

Ovaj kaput stvoren je za sve moćne žene, čiji je korak uvijek stilski popraćen, za one koje znaju što žele i ne ustručavaju se za isto izboriti.

Dolazi u 5 boja od kojih nas tri asociraju na ljetne dane, a tu su i dvije zagasite nijanse kao jesenski favoriti. Ako tmurno vrijeme i oblake želite odagnati, naš savjet je odabrati kaputić u ružičastoj ili žutoj – boji sunca.

Za sve nježne i romantične duše, tu je pastelno rozi primjerak koji ćete s lakoćom uklopiti u sve dnevne i večernje kombinacije.

Beige kaput je ona klasična elegancija kojoj težimo, osobito kada je riječ o poslovnom odijevanju, dok je maslinasto zeleni najdraži vjesnik jeseni.

Svaki je poseban na svoj način, a ovisno o vašem karakteru, odaberite onaj koji najbolje opisuje vašu osobnost.

Cijena Lei Lou kaputića iznosi 3.499,00 kuna, no ako zbilja želite nešto kvalitetno što će vam potrajati godinama, onda se isplati uložiti u ovaj skupocjeni primjerak. Za sve koji svoj ormar žele popuniti tres chic novitetom, naručiti ga možete putem LINKA!