FOTO by Adidas

Moda

LEGO x adidas Originals slave Superstar tenisice

Mia Vodopija 16. lipnja 2021.

Ikonska tenisica dolazi u kolekcionarskom obliku modela

LEGO i adidas Originals ponovno su se udružili radi partnerstva usmjerenog na Superstar tenisice. Klasična silueta stiže u obliku tenisica kolekcionarskog modela.

Adidas X Lego – veličanstvena suradnja za koju nikada nismo prestari

Tenisica ima jednostavan crno-bijeli dizajn s LEGO kockicama koji odaje dojam teksture. Adidasove poznate Three Stripes, nožni prst i peta dolaze u obliku kockica, dok je ostatak gornjeg dijela izrađen od bijele kože.

Od rujna 2020. LEGO i adidas isporučili su klasične siluete preoblikovane paletama boja i detaljima, nadahnuti kultnim danskim kockicama. Nedavno su te dvije europske institucije predstavile još jednu komponentu svog partnerstva putem adidas Superstar LEGO Brick Seta.

Iako su ranije viđeni adidas Originals sadržavali kockice u boji kao detalje, niti jedan se nije mogao pohvaliti konstrukcijom izrađenom u potpunosti od kockica.

Najnoviji proizvod koji je izašao iz gore spomenutog saveza nije namijenjen nošenju. Set ima originalnu boju boje tenisice “Cloud White / Core Black”. Svjetlucavo označavanje “Metallic Gold” na bočnom profilu i jeziku dodatno odaje počast maloprodajnoj verziji modela.

I na kraju, američka “tenisica” veličine 40-41 stiže sa stalkom za izlaganje, kolekcionarskom kutijom za tenisice i 17 dodatnih LEGO elemenata kako bi stvorila jedinstveni model.

Uživajte u službenim slikama LEGO kompleta adidas Superstar Brick i pronađite kolekciju dostupnu putem adidas.com od 1. srpnja.