FOTO by Instagram @fourstud

Zabava

LEGO Wednesday dolazi u kompletu s još jednim članom obitelji

admin 16. prosinca 2022.

"Thing" - umiremo...

Serija Wednesday suvereno vlada Netflix top ljestvicama i ako još niste, ovo je serija koju morate pogledati. Naravno, morate ju pogledati ako volite crni humor, ako volite elemente znanstvene fantastike i ako ste spremni podnijeti malo krvi unutar scena.

Serija ima osam epizoda, sigurno nam dolazi i druga sezona, a u međuvremenu svi fanovi serije pronašli su način kako se zabaviti.

Foto: Netflix

Na Instagram profilu imena fourstud pronašli smo LEGO dizajn koji je oduševio sve ljubitelje serije, pa čak i one koji joj nisu skloni, ali gaje ljubav prema najpoznatijim danskim kockicama.

LEGO Wednesday prikazana je u svom prepoznatljivo ispraznom pogledu s dugim crnim pletenicama i crnom outfitu s kišobranom u ruci.

Foto: Instagram fourstud

No najviše pozornosti i smijeha izaziva ideja kojom je prikazan lik Thing Addams. Thing je član obitelji i unutar serije prikazan je kao vjerni sluga i pratitelj glavne protagonistice, ali zapravo se radi o “ruci” koja hoda, misli i priča gestikulacijama.

Moramo priznati autorovu kreativnost u prikazu oba lika i šteta što iz LEGA nisu potvrdili da će se ovaj komplet uskoro naći u prodaji.

Možda popularnost Netflixove serije potakne danske kreatore da naprave nešto slično, ali za sada sve ostaje na ideji jednog Instagram profila.