FOTO by etsy.com

Dekor

Lego posude za biljke su sve što nismo ni znali da nam treba!

Una Lora Banjac 31. svibnja 2024.

Koju vi birate?

Svjetski poznate Lego kockice mnogima su najdraža uspomena na djetinjstvo, a kada se u odrasloj dobi zaželimo slaganja naših omiljenih kockica – uvijek je dobra opcija osloniti se na dobre stare Legiće.

Danas proizvode Lego kockice i za odrasle pa smo tako već pisali o Lego Pac-Manu, Lego buketima cvijeća, Lego božićnim ornamentima i Lego Orient Express vlakiću

No ovog smo vas puta odlučili počastiti ni manje ni više nego Lego teglama za vaše cvijeće i biljke!

etsy.com

Nažalost, ove se posude ne slažu kao prave Lego kockice, no to ne umanjuje njihovu vrckavu narav. Ako volite biljke i Legiće te su vam dosadile klasične tegle u kojima ih držite – onda nastavite čitati.

etsy.com

Naime, na web trgovini etsy, pronašli smo vesele posude s motivom glava popularnih Legića kojima vaše biljke daruju najšašaviju frizuru!

Možete birati između tri različite veličine ovih posuda te između čak 15 različitih „Pot Heads“ lica.

etsy.com

Osim posuda s Lego licima, možete se odlučiti i za Lego tegle koje imaju jedinstven kockasti dizajn koji im daje šaren i razigran izgled.

Možete čak izgraditi i svoju posudu za cvijeće slažući različite dijelove zajedno i stvarajući vlastite oblike i uzorke.

etsy.com

Ove tegle za cvijeće savršene su za sukulente, kaktuse, začinsko bilje i druge male biljke, a imaju i drenažni otvor na dnu kako bi se spriječilo prekomjerno zalijevanje i kako bi vaše biljke bile zdrave.

Opcionalno dolaze s odgovarajućim tanjurićem za hvatanje viška vode i zaštitu vaših površina što je svakako dodatni plus.

etsy.com

Ova teglica za cvijeće izvrstan je dar za ljubitelje biljaka, obožavatelje Legića ili bilo koga tko cijeni kreativnost i održivost.

Uljepšat će svaku prostoriju sa svojih devet odvažnih i živih opcija boja koje možete izabrati – crvena, narančasta, žuta, svjetlozelena, tamnozelena, plavozelena, plava, ljubičasta i ružičasta – tako da bez puno muke možete pronaći savršenu kombinaciju za unikatni stil i osobnost.

Ove šašave teglice možete naručiti preko etsy.com službene stranice!