FOTO by Lego

Dekor

Lego Pac-Man budi nostalgiju i vraća nas u 1980-e!

Viktoria Mikulić 19. lipnja 2023.

Naše dvije omiljene igre spojene u jednu!

Sva djeca 80-ih i 90-ih zasigurno se dobro sjećaju igre Pac-Man. Ova kultna japanska igrica nije mazila naše živce, ali smo je svejedno igrali satima bez prestanka. Mali žuti Pac-Man kreće se kroz labirint i pokušava „pojesti“ sve točkice, pritom izbjegavajući duhove.

S druge strane, tu su najdraže danske Lego kocke koje osim u djetinjstvu, i dan danas rado slažemo. I dok smo nekoć mogli pronaći samo klasične varijante, današnji Lego svijet jedna je potpuno nova dimenzija i unutar njihovog asortimana nalaze se prava remek djela popt Eifelovog tornja, Betmobila, Titanica i još mnoge druge zanimljivosti.

Ako ste se pronašli i u prvom i u drugom odlomku, onda će vam se svidjeti odlična vijest koja dolazi iz Lega. Upravo su lansirali Pac-Man igricu u obliku Lego kockica i u nama probudili nostalgiju.

Najnoviji set Lego ikona detaljna je replika klasičnog Pac-Mana.

Iako set od 2651 komada ima pokretni joystick, on nije potpuno funkcionalna replika ikone arkade. Međutim, pametna ručno upravljana poluga sa strane pokreće demo radnje na ekranu, zajedno s praćenjem rezultata.

Otputujte u 1980-e s ovim kompletom za gradnju LEGO PAC-MAN i uživajte u vrijednom projektu rekreacije legendarne arkadne igre, koju mnogi smatraju najutjecajnijom video igrom svih vremena.

Lego Pac-Man set od $269.99 dostupan je za kupnju, a pronaći ga možete na LINKU.