FOTO by LEGO

Dekor

LEGO Orhideja za sve ljubitelje danskih kockica

admin 05. svibnja 2022.

Iz Botanical kolekcije dolazi još jedna predivna biljka

Uživajte u još jednom projektu slaganja kockica i stvorite prekrasan prikaz jednog od najljepših cvjetova – orhideje! LEGO Botanical već neko vrijeme upotpunjava svoju kolekciju, a nakon tulipana, Bonsai drvca i proljetnog buketa dolazi i predivna orhideja u nježnim lila tonovima.

FOTO: LEGO

Cvjetovi orhideje su prilično veliki i vrlo spektakularni, imaju raznolik oblik i boju. U ovom slučaju dolaze u formi bijelog i ružičastog, a tu je i simpatična vaza kao finalan touch dekoracije. Ovaj LEGO model orhideje ima pet listova u podnožju, 2 lutajuća korijena i nekoliko predivnih cvjetova.

FOTO: LEGO

Komplet se sastoji od 608 komada kockica, a na vama je da složite najbolju kombinaciju i oblik. Kreirajte svoju orhideju na razne načine rotirajući stabljike, cvjetove, korijenje i listove modela kako biste postigli savršen izgled. Osim velikih cvjetova možete postaviti i male kako bi proces rasta bio što autentičniji.

FOTO: LEGO

Jedno je sigurno, uz ovaj LEGO komplet dobit ćete biljku koju ne morate zalijevati, brinuti se o količini svjetla i ostalim faktorima. Jednom kada ju sastavite, postavite ju na odgovarajuće mjesto i uživajte u dekoraciji koja će oplemeniti vašu prostoriju.

FOTO: LEGO

Ovu Orhideju iz Botanical kolekcije pronašli smo unutar LEGO web trgovine po cijeni od 49,99$.