FOTO by Firebox

Zabava

Lego kockice u duginim bojama kao puzzle od 1000 komada

admin 20. ožujka 2021.

Iako na prvu izgleda jednostavno, u praksi je priča sasvim drugačija

Kada je prošle godine nastupio prvi lockdown i kada nismo imali kamo otići vrijeme smo provodili u svom domu te tražili načine kako najbolje kratiti vrijeme. Mnogi su u tom razdoblju pronašli hobije kojima su se zabavljali, a prodaja puzzli i maketa za slaganje bilježila je velik porast.

U to su vrijeme u prodaju puštane gigantske puzzle od nekoliko tisuća komada s kojima su se samo pravi profesionalci mogli obračunati i složiti ih do kraja.

Uz velike puzzle od preko 50 000 komada u prodaji smo mogli i pronaći nešto manje, ali jednako komplicirane i teške za sastaviti. Nakon nekog vremena opet smo naišli na jedne zanimljive koje na prvu izgledaju jednostavno, ali izgled vara.

Nove puzzle dolaze u 1000 komada, a svaka od njih predstavlja Lego kockicu u duginoj boji od kojih svaka ima svoje mjesto apstraktnom prikazu kojeg dobijete kada napravite posao.

Sigurno si na prvi pogled mislite – “Samo tisuću komada, sve boje su mi poznate, dobro definirani kutevi bez prijelaza…”, ali sigurni smo kada krenete sa slaganjem, imat ćete potpuno drugačije mišljenje.

Ako ste spremni za Lego puzzle izazov isti možete nabaviti unutar Firebox web trgovine po cijeni od 15,99£.