FOTO by Lego

Zabava

Lego & Friends – 2048 kockica za najveće fanove popularne serije

admin 12. svibnja 2021.

Kockica po kockica pa sve do ambijenta u kojem su se događale neke od najpoznatijih scena...

Najpoznatije kockice za slaganje na svijetu uskoro će svim ljubiteljima serije Friends pružiti zadovoljstvo i priliku da u svoju kolekciju uvrste još jedan set.

Lego je na svojim službenim stranicama najavio prodaju seta od 2048 komadića koji zajedno složeni čine lokaciju na kojoj se najviše toga događalo.

Jednom sastavljen ovaj set vjerno će prikazati dva stana, onaj od muškog i ženskog dijela ekipe.

Između stanova nalazi se i legendarni hodnik na kojem su se događale neke od najboljih scena – svi se sjećamo kada su Rachel i Chandler jeli cheesecake na podu!

Bez obzira na to što su Lego kockice u osnovi namijenjene djeci konstruiranje finalnog izgleda mogao bi zadati glavobolje i odraslima.

Znak 18+ koji se nalazi na kutiji daje do znanja da se unutar seta nalaze maleni komadi opasni za najmlađe, ali dio toga se odnosi i na vještinu i iskustvo potrebno za slaganje.

Iako se posao slaganja čini dosta jednostavnim, nemojte se dati zavarati. Da biste dobili finalnu varijantu morat ćete biti profesionalac u slaganju ili strpljiv i metodičan kako bi svaki komadić bio na svom mjestu i što vjerodostojnije dočarao scenu.

Set dolazi dvadeset i sedam godina nakon premijere što dokazuje koliko je ova serija popularna i bezvremenska.

Lego Friends set bit će dostupan od 01. lipnja, ali svi VIP Lego članovi imat će priliku dokopati ga se i nešto ranije. Odlična vijest je i cijena ovog seta od samo 134,99£, što znači da ipak nećete potrošiti bogatstvo na nešto što morate imati.

Unutar seta nalaze se dijelovi koji rekonstruiraju događaje poput pečenja purice za Dan zahvalnosti ili Phoebeinu ovisnost kućicama za lutke. Uz set dolazi i 6 omiljenih nam likova, a kao bonus tu je i nezaboravna Janice.

Nadamo se da ste zagrizli i da će ovaj set biti još jedan dio vaše ovisnosti za ovom popularnom serijom.