FOTO by Adidas

Moda

LEGO&adidas predstavljaju svoj novi Superstar model

admin 04. veljače 2022.

Zaigran model za sve ljubitelje najpoznatijih kockica

Bez obzira na to što starimo i što svakog dana moramo biti odgovorniji i ozbiljniji, u svakom od nas živi dijete koje u nama budi zaigranost i bezbrižnost. Svako od nas se ponekad sjeti djetinjstva i bezbrižnih dana kada smo se od jutra do mraka igrali i ne marili za probleme. 

Iako je svatko imao omiljenu igru ili igračku moramo se složiti da su neki brendovi ipak ostavili veći trag i sjećanja i da ih se i danas sjetimo, pa čak i koristimo. Jedan od njih sigurno je i danski brend najpopularnijih kockica za slaganje koji je sudjelovao u milijunima odrastanja djece širom svijeta.

Lego nas i dan danas raduje svojim kutijama punim kockica, a ponekad napravi i suradnju koja se na prvi pogled čini nezamislivom. Ovog puta partner je bio adidas, a rezultat nove LEGO&adidas Superstar tenisice.

Iako ovo nije prva suradnja dva brenda očito je rezultat bio uspješan i nema razloga da nas ovaj dvojac ne nastavlja oduševljavati svojim modelima.

Ovog puta predstavljen je Superstar model u crnoj boji s bijelim adidas prugama.

Umjesto standardne prepoznatljive školjkice na vrhu, u prvi plan došle su LEGO kockice koje su preuzele ulogu jednog od najprepoznatljivijeg simbola ovog modela.

Da se radi o uistinu zaigranom modelu pokazuju i dvije boje, gdje jedan par dolazi u kombinaciji crvenih, a drugi u kombinaciji plavih kockica.

Lego&adidas Superstar model dostupan je unutar adidas web trgovine po cijeni od 80$.